Galatasaray'da şampiyonluk hesapları başladı! Kalan 9 maçta...

Cim-Bom için sezonun tamamlanmasına 9 maç kaldı. Bu sınavlarda 5 galibiyet, 4 beraberlik (biri Fenerbahçe'ye karşı olmak zorunda) alırsa sezonu zirvede tamamlayacak.

GİRİŞ 05.04.2023 09:38 GÜNCELLEME 05.04.2023 10:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son haftada Adana Demirspor engelini 2-0'lık skorla arkasında bırakan Galatasaray, gözünü Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine çevirmişti ve dev mücadeleden de tam olarak Aslan'ın istediği sonuç çıktı. Fenerbahçe'nin mağlubiyetiyle birlikte Cim-Bom, inanılmaz bir avantaj elde etti. Galatasaray, kalan 9 maçında 5 galibiyet, 4 beraberlik (biri Fenerbahçe'ye karşı olmalı) aldığı takdirde rakiplerinin karşılaşmalarına bakmaksızın matematiksel olarak şampiyon olacak.

SON HAFTA HÜKMEN GALİP

Sarı-Kırmızılılar, ligde bu haftayı bay geçecek. Sezonun son sınavı ise Hatay'a karşıydı. Ancak deprem felaketi sebebiyle Hatay ligden çekildiği için o mücadelenin sonucu 3-0 hükmen Galatasaray lehine tescil edilecek. Yani CimBom için sadece 9 mücadele kaldı. Ancak Süper Lig'de G.Saray'ın rakipleri F.Bahçe ve Beşiktaş, puan kayıpları yaşarsa, Sarı-Kırmızılılar'ın işi daha da kolaylaşabilir. Tabii bunun tam tersi olarak Aslan'ın da takılma ihtimali var.

KAYSERİSPOR'LA BAŞLAYACAK

Cim-Bom, 29. haftada Kayseri'yi ağırlayacak. 30. haftada Alanya deplasmanına çıkacak Aslan, 31. haftada Karagümrük'ü konuk edecek. 32. haftada Beşiktaş'la İnönü'de derbi mücadelesi verilecek. Aslan, 33. haftada Başakşehir'i Nef Stadı'nda ağırlayacak. 34. haftadaki sınav, İstanbulspor deplasmanı olacak. 35. haftada Sivasspor, İstanbul'a gelecek. 36. haftada A.Gücü sınavına gidilecek. Cim-Bom, 37. haftada ezeli rakibi F.Bahçe'yi konuk edip ligi bitirecek.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye 5 galibiyet 4 beraberli 7 galibiyet 2 yenilgi alsa yine şampiyon
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs kafaya oynuyorsa olay biter kimseyi yanına dahi yaklaştırmaz Gs vites yükseltir.Sonuna doğru hızını daha da arttırır.
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi ASLANLARIM.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray %99 şampiyon olamazsa kendi hatasından olur
    Cevapla
  • vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    gs ipi göğüsler fakat hisse değerleri tersini söylüyor klüp yöneticileri bile inanmıyorlar galiba şampiyon olacaklarına her sapıklık deneniyor borsada hisse üzerinde
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Borsanın geneli düşüşte şu anda. Seçim sonrası görürsün bakalım ne söylüyormuş hisse değerleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle