Erden Timur'dan flaş iddialar: Vahim konular var! Her şeyi açıklayacağız

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 2-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 02.04.2023 00:13 GÜNCELLEME 02.04.2023 09:56
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Adana Demirspor maçının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Erden Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"10 Hafta bize VAR yasağı vardı"

"10 Hafta bize VAR yasağı vardı, şimdi kırmızı kart yasağı var. Taraflı, tarafsız herkesin kabul ettiği kırmızı kart pozisyonlarında VAR devreye girmiyor. Ligde fark azaltılsın diye herhalde verilmiyor."

"Belli ki net bir operasyon var"

"Yarıştaki rakibimizin oyuncusuna kırmızı verilmedi. Ryan Donk'un pozisyonu var. Gerginlik olmasın diye yapılan açıklamalara karşılık vermedik. Belli ki net bir operasyon var. Bu masa başı olayı demek ki var. Türk futbolunu ayaklar altına alsanız bile ceza da olmuyormuş. Gösterilmeyen tavır, en önemli göstergesidir."

"Çok uyanık olacağız"

"Puan farkını açmamız istenmiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, hepimiz çok uyanık olacağız. 5-0 kazansak bile bu tip hatalar için konuşacağız! Yapılan şeyler çok açık."

"Her şeyi açıklayacağız"

"Lig sonunda elimizdeki her şeyi açıklayacağız. Şuan yapmamızın sebebi, ligin gerginliğini arttırmamak. Şampiyonluk yolunda bizi kimse geri çeviremez. Mayıslar bizimdir."

"Yayıncı kuruluş, MHK, TFF... Hepsinin konusu gelecek"

"Gerek yayıncı kuruluş, gerek MHK, gerek TFF... Hepsinin konusu gelecek. Çok vahim konular var. Lig bitince hepsini açıklayacağız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 71
  • Nazmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Albayrak da terim de a çıklayacaktı hadi sende açıkla. Bu arada Abdurrahim 3.5 oldu hala bekliyoruz açıklamanı kedi ğibisiniz.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eger bir operasyon varsa siz yapıyorsunuzdur.Siz gaye edinmişiniz yensenizde yenilsenizde memnun olmayalım ki lehimize kararlar çıksın peşindesiniz..dürüst değilsiniz sende başkan da okan efendide böyle oynuyorsunuz oyunu..yazık karakterli bir davranış değil
    Cevapla
  • Fatih Fırat 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu spor olmaktan çıkartalı yüz yıllar oldu. Bir çok mevzunun merkezi oldular. Lobilerin büyük oyuncakları...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yorum yapanların hepsi Galatasaray'ı kıskanıyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bir kerede delikanli olunda aciklayin ne aciklayacaksaniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle