Mertens: Kendimi tutamadım ve sahaya girdim!

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Dries Mertens, "Çok mutluydum golden sonra. Onun için de kendimi tutamadım ve sahaya girdim." dedi.

Mertens: Kendimi tutamadım ve sahaya girdim!
Mertens: Kendimi tutamadım ve sahaya girdim!
GİRİŞ 01.04.2023 23:32 GÜNCELLEME 01.04.2023 23:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray sahasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların başarılı futbolcusu Dries Mertens karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

55 gün sonra formasına kavuşan Dries Mertens, "Çok özledim. Dizimde çok ciddi bir sakatlık oldu. Doktorlar bana çok yardımcı oldu ve hızlıca geri döndüm. Çok çalıştık ve bugün tekrar sahaya çıktım." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor galibiyetini değerlendiren Mertens şunları söyledi:

"Çok mutluydum golden sonra. Onun için de kendimi tutamadım ve sahaya girdim. Sezon başında iki hedefimiz vardı, ligi  ve kupayı kazanmak. Şu anda her iki hedefimizde de devam ediyoruz. Bunun için de çok mutluyuz." 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    daha çok ceza sahasına girmeli icardi çok sıkı markaj altında bundan diğer oyuncuların faydalanmaması hayret edici bir olay
    Cevapla