Juventuslu Moise Kean'dan Zaniolo yorumu!

Juventus'un 23 yaşındaki forveti Moise Kean, Nicolo Zaniolo hakkında konuştu. İtalyan yıldız, Zaniolo için "Türkiye'de çok mutlu olduğunu biliyorum" şeklinde konuştu.

Juventuslu Moise Kean'dan Zaniolo yorumu!
Juventuslu Moise Kean'dan Zaniolo yorumu!
GİRİŞ 31.03.2023 18:54 GÜNCELLEME 31.03.2023 18:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un formasını giyen golcü futbolcu Moise Kean, Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde 15 milyon euro karşılığında transfer ettiği  Nicolo Zaniolo hakkında açıklamalarda bulundu.

Kean, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, Zaniolo'nun harika bir insan ve arkadaş olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Birlikte çok güzel zamanlar geçirdik. Onunla sık sık görüşüyoruz. Henüz çok genciz. O bir seçim yaptı. Türkiye'de çok mutlu olduğunu biliyorum. Onun mutluluğu beni de mutlu ediyor. Kendi değerini gösterebileceğini biliyorum. Hatalardan ders çıkarıp yeniden başlamalıyız."

Nicolo Zaniolo ve Moise Kean, İtalya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde birlikte forma giydiler.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Moise Kean mükemmel forvet aga keşke o da Galatasaraya gelse
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    15 milyon euro mu:)çık daha çık
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    bonusları toplarsa çıkarız rahat ol
    Cevapla