Morutan Galatasaray'a dönecek mi? Menajeri açıkladı

Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve Pisa'da kiralık olarak forma giyen Olimpiu Morutan'ın menajeri, oyuncunun önemli açıklamalarda açıklamalar geldi.

Morutan Galatasaray'a dönecek mi? Menajeri açıkladı
Morutan Galatasaray'a dönecek mi? Menajeri açıkladı
GİRİŞ 30.03.2023 17:46 GÜNCELLEME 30.03.2023 19:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında 5.5 milyon euro şartlı satın alma opsiyonuyla İtalya Serie B takımı Pisa'ya kiraladığı Olimpiu Morutan'ın menajeri Loan Becali, futbolcusunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

La Nazione'ye konuşan menajer Becali, Morutan'ın sezon sonunda Salernita'ya transfer olacağı iddialarıyla ilgili bir soru üzerine, "Moruțan, Salernitana'ya mı? Bu sadece bir söylenti. Transfer durumu ligin sonunda konuşulacak." yanıtını verdi.

"Türkiye'ye dönmeyecek"

Sözlerine devam eden Becali, Rumen oyuncunun Galatasaray'a dönme ihtimalinin bulunmadığını vurgulayarak "Morutan'a çok ilgi var ve büyük olasılıkla İtalya'da kalacak ama kesinlikle Türkiye'ye dönmeyecek. Pisa'nın satın alma opsiyonunu kullanıp kullamadığını gördüğümüzde resim daha net olacak." açıklamasında bulundu.

23 yaşındaki oyuncu bu sezon Serie B ekiplerinden Pisa'da 28 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu mücadelelerde 6 gol atıp, 7 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    sabredilseydi bu sezon boey gibi patlardı. müthiş yedek olurdu
    Cevapla
  • Mehmet Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Becali ve Terim'in Galatasaray'a kazığı
    Cevapla
  • Gsss 1 yıl önce Şikayet Et
    Kötü topçu değil tekniği falan baya iyi yaşıda küçük potansiyeli olan biri 3.5milyon Euro ya değer bence falcao gibi yaşlı oynamayan adama yıllık sadece maaşı bile 8.5 milyon Euro ya adam alacaklarına morutan gibi yetenekleri almak daha mantıklı enazından elde kalmıyor yada değer kazanıp kat be kay satılaniliyor
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Dönse bu kadroda iş yapar bence
    Cevapla