Arjantin basını üzücü haberi duyurdu!

Arjantin basını, Mauro Icardi'nin gelecek yıl için üç seçeneğinin olduğunu, Galatasaray'da devam etmesinin son seçenek olduğunu iddia etti.

GİRİŞ 30.03.2023 09:51 GÜNCELLEME 31.03.2023 00:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a sezon başında PSG'den gelen ve gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olan Mauro Icardi'nin geleceği belirsizliğini koruyor... Sarı-Kırmızılı Yönetim, Arjantinli oyuncunun bonservisini alabilmek için Fransız ekibiyle görüşmelerini sürdürürken, Arjantin basınından konuyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. "vocescriticas" adlı haber sitesi; Mauro Icardi'nin gelecek sezon hangi takımda oynayacağına temmuz ayında karar vereceğini ve bunun için önünde üç seçeneğinin olduğunu vurguladı.

UMUDUNU MBAPPE'YE BAĞLADI

Haberde şu ifadelere yer verildi: "Mauro Icardi, gelecek hakkında düşünmeye başladı. Paris Saint Germain tarafından yeniden kabul edilip edilmeyeceği belirsizliğini koruyor. Bu sebeple geçtiğimiz günlerde Mbappe'nin gönderisine kalpler koyup şirinlik yaptı. Bu şekilde genç Fransız'ın sevgisini kazanmaya çalışıyor. Bu onun takım için tekrar değerlendirilmesine yardımcı olabilir. Icardi, sözleşmesini Paris Saint Germain'de tamamlamak istemesine rağmen kulüp onu takımda tutmayı düşünmüyor. Bu yüzden Galatasaray da satın almayı umuyor. Ancak Arjantinli golcü oyuncu, Paris Saint Germain'de kalamazsa önceliğini İtalya'ya vermiş durumda.

MİLAN VE ROMA'DAN TEKLİF

Milan ve Roma, Icardi'yi takip eden kulüpler. Arjantinli de bu iki takımdan teklif beklediği için Galatasaray'ın teklifini erteliyor. Ancak Tangocunun Avrupa futbolundaki geleceği halen net değil. Bu yüzden temmuz ayı öncesinde karar vermeyi düşünmüyor. Bu iki seçenek oluşmazsa Icardi, Galatasaray'da devam etmeyi düşünebilir. Galatasaray Yönetimi'nin, takım arkadaşlarının, taraftarların sevgisini kazanmış durumda. Galatasaray ise Icardi için PSG'ye 15 milyon euro ödemeye hazır durumda. Çünkü bu sezon 14 lig maçında 9 gol atıp, 6 da asist yaptı."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Hikaye tuzu 1 yıl önce Şikayet Et
    Üzüntüden kahrolduk, yemeden içmeden kesildik, perişanız. Acil çözüm bulun.
    Cevapla
  • Muttalip metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Gidene dur denilmez yol gösterilir gösterilirki gelene yer açılsın.
    Cevapla
  • Boztepe 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs li değilim. Hiçte sevmem yanliz bu adam balon salın ğitsin kaldiki şampiyon bile olamiyacaksınız
    Cevapla
  • kara 1 yıl önce Şikayet Et
    kesin fenerlisin aglama bari sizi patlatınca kadıköyde gönderin
    Cevapla
  • Ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener mi olacak sısndkdns
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    gördük icardi'yi son 2 maçta gomis oynasa daha iyiydi
    Cevapla
  • mehmet y 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adami kimse istemiyor gs nin elinde patlayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle