UEFA izin verdi! Nef Stadı'nda değişiklik...

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Bora Bahçetepe, Nef Stadyumu'nda yapacakları değişiklikle kapasiteyi artırabileceklerini söyledi.

UEFA izin verdi! Nef Stadı'nda değişiklik...
UEFA izin verdi! Nef Stadı'nda değişiklik...
GİRİŞ 28.03.2023 20:33 GÜNCELLEME 28.03.2023 20:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Bora Bahçetepe, stadın kapasitesinin artırımı için UEFA'dan izin aldıklarını ifade etti.

Asist Analiz'e konuşan Bahçetepe, "Kale arkalarına ayakta seyirci alırsak, stadyum kapasitesi 8-10 bin kişi artıyor. UEFA izin verdi, TFF ve Emniyet’ten izin alacağız" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    hahaha ortalama 30-40bini geçmiyen statlar...hatta şampiyonluktan uzaklaşınca 10bine oyniyanlar stadı yetersiz buluyorlar...tam bir komedi!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın Otralama seyirci sayısına bak istersen...
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir türlü ileriyi görme anlayışı yok zamanında 100 bin kişilik yapsaydınız ya.Turkiye nüfusu 100milyon.Istanbul 25 milyon.Stat yapiliyorken Istbul nufus 10 milyon. on yıl sonrasını bile görememişken.
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’de maçlarda oturan varmı sanki
    Cevapla