Galatasaray için Victor Moses iddiası!

Galatasaray'ın bir dönem Fenerbahçe formasını terleten Victor Moses'i yaz transfer döneminde kadrosuna katacağı öne sürüldü.

GİRİŞ 27.03.2023 10:50 GÜNCELLEME 27.03.2023 11:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Sarı Kırmızılı takımın Rusya Ligi takımlarından Spartak Moskova forması giyen 32 yaşındaki Nijeryalı sağ kanat oyuncusu Victor Moses'i renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

OKAN BURUK DA ONAY VERDİ

Teknik direktör Okan Buruk'un da yıldız futbolcuya onay verdiği öğrenildi.

İddiaya göre Cimbom'un, Spartak Moskova forması giyen 32 yaşındaki futbolcuya 3 senelik sözleşme teklif etmeyi planladığı aktarıldı.

SOMUT ADIMLARIN ATILMASI BEKLENİYOR

Victor Moses'ın iyi bir yıllık ücret verilmesi halinde Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı kaydedilirken, transferle ilgili önümüzdeki günlerde somut adımların atılması bekleniyor.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

2019-2020 sezonunda Fenerbahçe forması da giyen yıldız futbolcu Sarı Lacivertli takımda 7 maça çıkıp 1 gol, 1 asiste imza atmıştı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Şaka galiba
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamayin artik. Gidin adam gibi oyuncu alin
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Türkiye ye gelmek için ön çalışmaya başlanmıştır. GS FB yalan. Menajer oyunu ve medyada tetikçilik yapıyor. Ortalığı kızıştırıp birine kakalama hareketi başlamıştır
    Cevapla
  • diyarbakir 1 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerbahceli olarak gs nin kadrosu acik ara ligin ustunde ama tabi duzgun kullanilabilirse.. asiri borcu var gs nin bu oyunculari bosuna almamali elindekini tutsa zaten lige bir iki sene ambargo koyar. ama avrupa icin iste o rasi farkli en iyiside olsan bazen olmuyor
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    her futbolcu yakışır Cimbom'a bize eğitim göndeririz kardeş yaş için önemli değil Ronaldo 39 yaşında Yeter ki oynamak istesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle