Olay iddia! Galatasaray'ın çilek transferini Mesut Özil engelledi

Sezon başında Galatasaray'ın gündemine aldığı isimlerden biri olan Şilili yıldız Alexis Sanchez'in Mesut Özil'le konuştuktan sonra bu transferin gerçekleşmediği iddia edildi.

GİRİŞ 25.03.2023 10:19 GÜNCELLEME 26.03.2023 00:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray, sezon başında önemli isimleri renklerine bağlamıştı.

Sarı-kırmızılı takımın sezon başında istediği oyunculardan biri de Alexis Sanchez'di. Yıldız isimle ilgili oldukça dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Sezon başında Sanchez'in Galatasaray'a önce 'evet' dediği ancak Mesut Özil'le görüştükten sonra fikrini değiştirdiği iddia edildi.

Filmi geri sararsak Alexis Sanchez'in Galatasaray'ı değil de Marsilya'yı seçmesindeki nedenlerden birisinin de Mesut Özil olduğu iddiası gündeme geldi.

O dönemde Galatasaray'dan aldığı teklif sonrasında Mesut'tan Süper Lig ve Galatasaray hakkında bilgi alan Alexis Sanchez transferden vazgeçti.

Mesut Özil'in ne söylediği hakkında bir bilgi bulunmuyor ancak Arda Turan'a, "Türkiye ve Galatasaray hakkında tanıdıklarımdan bilgi almak istiyorum" dedikten sonra Sanchez'in Marsilya'yı seçmesi bu iddianın ortaya atılmasına yol açtı.

Olympique Marsilya forması giyen Alexis Sanchez, bu sezon 34 karşılaşmada görev aldı. Şilili yıldız, Fransız ekibiyle çıktığı bu müsabakalarda 16 gol atarken 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Cahil Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Alman bozması. Türk'lükle alakası yok..
    Cevapla
  • ŞAHİNBEY272727 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar etkisi varmış Fener'e gel diyeydi bari... Gerci Fener gibi bir takımı da tavsiye etmek zor tabii...
    Cevapla
  • Hakan Belçika 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne demiş mesut. Galatasaray Turkiyenin en başarılı kulübü değil mi demiş ? En çok şampiyon olan, 2 tane Avrupa kupası kazanan, şampiyonlar ligi ve UEFA kupasında açık ara en çok puanı kazanan, Türkiye verilen bütün kupaları en çok kazanan takım Galatasaray değil mi demiş? Yani yalancı mı bu adam. Söylediklerimin hangisi yalan millet hadi cevap versin diğer kulüp taraftarları
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    59 sonrası en çok şampiyon olan klup lig sizin için 59 başladı 1905 ne alaka formanizda en çok hakemle puan kazanan takım saibelerle şampiyonluklar kazanan takım 1996 2000 arası malum yapı sayesinde 4 şampiyonluk kazanan takım doping li topçusu çıkan belki terk turk takımı devlet tarafından stad yapılan tek takım vergileri silen tek takım sen bize ne anlatıyorsun uefa kupası kazanmış miş
    Cevapla
  • Hakan Sendika 1 yıl önce Şikayet Et
    2 tane avrupa kupası deyince 2 tane lig oynadı da kazandı sanacaklar :) bu yüzden gitme demiş olabilir, alayı üçkağıtçı
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde sana fb ye gelme dedik o kadar sonun ne oldu
    Cevapla
  • vatansevar 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür Rezil oldun sanada kalmadı Adın silindş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle