Kerem Aktürkoğlu, Ahmet Çalık'ı andı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Konyaspor ile oynadıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu, Ahmet Çalık'ı andı
Kerem Aktürkoğlu, Ahmet Çalık'ı andı
GİRİŞ 17.03.2023 23:28 GÜNCELLEME 17.03.2023 23:28

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Spor Toto Süper Lig'de karşılaştıkları Konyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulundu.

Sözlerinin başında Ahmet Çalık’ı anan Kerem Aktürkoğlu, “Ahmet abiyi anmak istiyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine tekrardan sabırlar diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Maçı değerlendiren oyuncumuz, “Maça istediğimiz gibi başladık. İlk yarıda golü bulduk. İkinci yarı daha baskılı oynayacaklarını tahmin ediyorduk, biliyorduk. İstemediğimiz bir sonuç oldu. 14 maçlık bir seri vardı. Rakiplerimiz bunları bildiği için daha iştahlı ve özverili oynuyor. İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu ama her şey yine bizim elimizde. Lider olan takım biziz. Umarım bundan sonraki maçlarda bu hatalardan ders çıkarırız” dedi.

Yıldız futbolcu, Rashica'ya yaptığı asist sonrası gol sevincinde de Ahmet Çalık'ı andı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.