Lukaku için 'çok özel' plan! Harekete geçildi

Galatasaray transferde yine büyük oynuyor. Sezon başından beri yıldız oyuncuları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, İnter'de kiralık olarak forma giyen Belçikalı santrfor Romelu Lukaku için harekete geçti.

GİRİŞ 17.03.2023 13:00 GÜNCELLEME 17.03.2023 14:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Mauro Icardi için görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Chelsea’nin Belçikalı golcüsü Romelu Lukaku’yu gözüne kestirdi. Şimdilik bir hamle yapmayan Aslan, Icardi’nin durumuna göre pozisyon alacak.

Sezon sonunda Paris Saint Germain'den Mauro Icardi'nin bonservisini almak için pazarlık yapacak olan Cimbom bu girişimden sonuç alamazsa bonservisi Chelsea'de olan Lukaku'yu kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçecek.

SON VURUŞLARDAKİ BAŞARISI DİKKAT ÇEKİYOR

Avrupa futbolunun en önemli santraforları arasında gösterilen 29 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon kiralık olarak forma giydiği İnter'de 18 maçta 5 gol ve 1 asist üretti. Fiziksel üstünlüğü sayesinde rakip savunmacılara zor anlar yaşatan Lukaku son vuruşlardaki başarısıyla dikkatleri çekiyor.

DEĞERİ 55 MİLYON EURO

2021 yılında İnter'den Chelsea'ye tam 113 milyon euro bonservis ücretiyle transfer olan Lukaku'nun transfermarkt verilerine göre şuanki değeri 55 milyon euro.

581 MAÇ 279 GOL

Belçikalı yıldız golcü Romelu Lukaku, kariyerinde 581 karşılaşmada görev aldı. Yıldız futbolcu bu maçlarda 279 gol atarken 88 de asist yaptı. (Takvim)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Günün fikrasi...
    Cevapla
  • Rıfkı baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Şunlardan 1sine verdiği parayı gençlere yatırım yapsa, ne ne oyuncular çıkacak, dünya kadar gencimiz var, yazıklar olsun, 4 den fazlası yasak olmalı, awrupada görüyoruz, dökülüyor lar 2 tane Türk oyuncu var, yazıklar olsun izin verenlerede
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Gunluk masal
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu futbol kulüpleri ne devlet derhal yaptırım yapmalı yazık milyon milyon dolarlar geri gidiyor çay kaşığı ile topluyor isverenlerimiz bunlar hunharca savuruyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vergileri silin diye devletin kapısında yatan beşiktaş başkanı o düşünsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle