Galatasaray'dan transfer çalımı! Jesus'un gözdesi Aslan oluyor

Galatasaray, Fenerbahçe'nin bir süredir kadrosuna katmak istediği Fluminense'nin Brezilyalı stoperi Nino için harekete geçti.

GİRİŞ 16.03.2023 15:56 GÜNCELLEME 16.03.2023 16:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Brezilya basınında yer alan ve Takvim'in derlediği habere göre; Galatasaray, Fluminense'nin kaptanı Nino ile transfer görüşmelerine başladı. Sarı-kırmızılılarda geçen sezon da gündeme gelen transfer gerçekleşmemişti.

Galatasaray'ın bu kez transferde çok ısrarcı olduğu ve sezon sonunda Brezilya ekibi ile masaya oturarak mutlu sona ulaşacağı belirtildi.

Brezilya basını, "Geçtiğimiz yıl kasım ayında Galatasaray, Nino'yu kiralamak için girişimlerde bulunmuştu. Ancak Fluminense'nin yüksek talepleri nedeniyle görüşmeler durmuştu. Galatasaray yeni sezon için Nino'yu yeniden gündemine aldı. Türk yetkililer, Fluminense kulübü ile görüşmelere başladı" ifadesini kullandı.

JESUS ONU ÇOK İSTEMİŞTİ

Galatasaray, Victor Nelsson'un olası ayrılığı sonrasında stoper bölgesini Nino ile güçlendirmek istiyor. 1.88m boyuyla hava toplarındaki üstünlüğünün yanı sıra geriden oyun kurarken müthiş bir soğukkanlılığa sahip olan Nino'nun transferini teknik direktör Okan Buruk'un da çok istediği öğrenildi.

Brezilyalı yıldızın adı sezon başında Fenerbahçe ile de anılmıştı. Teknik direktör Jorge Jesus'un savunmaya düşündüğü ilk isimlerden biri olan Nino için Fluminense ile uzun süren pazarlıklar yapılmış ancak sonuç alınamamıştı.

SÖZLEŞMESİ GELECEK YIL BİTİYOR

2020 yılından beri Brezilya ekibi Fluminense'de forma giyen Nino'nun kulübüyle olan sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. 7 milyon euro güncel piyasa değeri olan 25 yaşındaki başarılı stoper bu sezon 10 maçta görev alırken 1 gol atma başarısı gösterdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • fenerlisiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    size lazım bu adam ya
    Cevapla
  • Kütahya lı 1 yıl önce Şikayet Et
    fb yi korkutmasın Zaten işler kesat
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    ağır
    Cevapla
  • Senatör 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne çalım. ..
    Cevapla