Galatasaray'ın serisine Konyaspor son verdi

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray'ın serisine Konyaspor son verdi
Galatasaray'ın serisine Konyaspor son verdi
GİRİŞ 17.03.2023 22:02 GÜNCELLEME 17.03.2023 22:35
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, deplasmanda Arabam.com Konyaspor'la karşılaştı.

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan müsabaka 2-1 ev sahibi takım lehine sona erdi. Mücadelede Galatasaray'ın golünü 32. dakikada Rashica, Konyaspor'un gollerini ise 62'de Soner ve 90+3'te Oğulcan kaydetti.

Bu sonucun ardından 14 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray 60 puanda kalırken Konyaspor ise 34 puana yükseldi.



Okan Buruk'tan 5 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan maça takımını, Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı, Dubois, Oliveira, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, İcardi ilk 11'i ile çıkardı.

Stanojevic resmi maçlarda ilk galibiyetini aldı

Konyaspor, Aleksandar Stanojevic yönetiminde ilk golünü ve galibiyetini 5 maç sonra Galatasaray'a karşı buldu. Yeşil-Beyazlılar, 62. dakikada Soner Dikmen'in attığı golle önce durumu 1-1'e getirerek deneyimli çalıştırıcı döneminde ligdeki ilk golüne imza attı. Ardından Konyaspor, dakikalar 90+3'ü gösterdiğinde Oğulcan Ülgün'le skoru 2-1'e getirdi ve hükmen kazanılan Hatayspor maçından sonra ilk kez Stanojevic'le sahadan galibiyetle ayrıldı.

Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasına Adana Demirspor'la karşılaşacak. Konyaspor ise deplasmanda Ümraniyespor'la 3 puan mücadelesine çıkacak.



Arabam.com Konyaspor: 2 - Galatasaray: 1

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Zorbay Küçük, Ali Saygın Ögel, Furkan Ürün

Arabam.com Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Soner Dikmen, Bouchalakis (Dk. 32 Paz), Mahir Emreli (Dk. 79 Oğulcan Ülgün), Pozuelo (Dk. 45 Diouf), Moreno (Dk. 74 Muric), Muhummet Demir (Dk.74 Çekiçi)

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı, Dubois (Dk. 85 Yunus Akgün), Oliveira (Dk. 79 Mata), Berkan Kutlu (Dk. 79 Torreira), Barış Alper Yılmaz (Dk. 55 Zaniolo), Rashica (Dk. 85 Gomis), Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Goller: Dk. 32 Rashica (Galatasaray), Dk. 62 Soner Dikmen, Dk. 90+3 Oğulcan Ülgün (Arabam.com Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Mahir Emreli, Dk.15 Ahmet Oğuz, Dk. 69 Calvo, Dk. 88 Çekiçi, Dk. 90+5 Sehic (Arabam.com Konyaspor) Dk. 35 Berkan Kutlu, Icardi, Dk. 60 Boey, Dk. 90+5 Muslera (Galatasaray)

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 140
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Maçın fotolarına bakan biri, raşit üç gol atmış, Konya'yı seyircisi yuhalamış zanneder. Yenilgi çok zorunuza gitti galiba...
    Cevapla
  • Hakan Belçika 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya iyi de size ne oluyor 3 küçükler. Siz gidin kendi takımınızın maçlarına yorum yapın. Turkiyede 1 tane büyük var anlıyorum da. Yinede biraz gururunuz olsun. Haydi kendi maçlarınıza bakın. Haa bu arada. Bu başarıya tesadüf yada hakem diyenler önce 3 Küçükler ve Başakşehiri ne hale getirdiğimizi bir hatırlasın.
    Cevapla
  • Ofsaytımsı Gs 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru, ,ülkemizde tek büyük kulüp var o da FENERBAHÇE.
    Cevapla
  • Yawhehe 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey Okan Buruk bu maçtan ders çıkarırsın İnşaAllah. Takım dökülüyor. Uzun bir ara verildi maçlara, takım daha iyi olacağı yerde çok daha geriye gitti. Ne oldu bu takıma, ne eksildi.
    Cevapla
  • Haluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha dur yeni başladı bunlarda düşüş,baş aşağı gitmeye başlarlar bravo konya
    Cevapla
  • Hakan Belçika 1 yıl önce Şikayet Et
    Bekle sen halukcuk biz 5. Yıldızı takarken siz halen 4 için yırtınacaksınız. Turkiyede tek büyük var. O da GALATASARAY
    Cevapla
  • kara kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle buraya kadarmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle