Galatasaray'da Mertens Konyaspor maçında forma giyebilecek mi?

Sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Mertens'in, Konyaspor maçında da forma giymesi beklenmiyor.

GİRİŞ 13.03.2023 12:20 GÜNCELLEME 13.03.2023 13:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de lider Galatasaray, cuma günü karşılaşacağı Arabam.com Konyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda, bu maç öncesi Dries Mertens'in sakatlığı can sıkıyor.

Kasımpaşa ile oynanan maçta hücum etkinliklerindeki yokluğu fazlasıyla hissedilen 35 yaşındaki oyuncunun, 1-2 gün içinde takımla çalışmalara başlaması planlanıyor.

Hazır olmadan riske edilmek istenmiyor

Dizinden yaşadığı sakatlığın tam olarak iyileşmemesi sebebiyle takımla birlikte antrenmanlara katılamayan yıldız futbolcu, Konyaspor deplasmanında hazır olmadan riske edilmek istenmiyor.

Sağlık ekibi yoğun mesai harcıyor

Aslan'da sağlık ekibi, Belçikalı yıldızı kısa sürede sahalara döndürmek için yoğun çaba sarf ederken Mertens'in de bireysel çalışmalarına ağırlık verdiği kaydedildi.

35 yaşındaki yıldız, takımına bu sezon 22 maçta 6 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha komiklik mi yaptığını sanıyosun seni gidi seni
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hakan arkadaş uzayda yaşıyorsun herhalde. lehimize verilmeyen onca penaltı. aleyhimize yanlış kırmızı kartlardan kaç puan kaybettik. sadece Sivas'ta bir hatalı golden dolayı bu yorum çok saçma
    Cevapla
  • ZaZa 1 yıl önce Şikayet Et
    Hee tiyatronun sonuçları ortada, 23 haftada aleyhine en çok hata yapılan takım Galatasaray (30 pozisyon) iken febe (7 pozisyon), lehine en çok hata yapılan takım ise febe(23) iken Galatasaray (6). Sonuçlar ortada daha hala ağlıyorsunuz bide. Hadi gidin kumda oynayın
    Cevapla
  • Tiyatro Gs 1 yıl önce Şikayet Et
    Lehinize verilmeyen onca penaltı kırmızı kart mı? ? Harbi komiksiniz..FB ye üst üste 5 maç uydurma kırmızı kart verildi onca puan kaybettirildi adanademir maçında 3 puan gaspedildi daha da gs diyorsunuz komikler.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorun olmaz gs için, nasıl olsa formayı giyecek bir hakem olur.
    Cevapla
  • Okan 1 yıl önce Şikayet Et
    Komiksin :))) ezik ve komik )
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama fenerli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle