Galatasaray'da Nelsson'un yerine Kaan Ayhan!

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçta sarı kart görerek cezalı durumu düşen Nelsson Konyaspor maçında oynayamayacak. Başarılı oyuncunun yeri için en güçlü aday ise Kaan Ayhan.

Galatasaray'da Nelsson'un yerine Kaan Ayhan!
Galatasaray'da Nelsson'un yerine Kaan Ayhan!
GİRİŞ 13.03.2023 11:36 GÜNCELLEME 13.03.2023 15:57

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı yeni transfer Zaniolo'nun golü ile 1-0 mağlup eden Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Sarı-Kırmızılılarda cezalı duruma düşen Nelsson bu zorlu müsabakada forma giyemeyecek. Teknik Direktör hafta içinde yapılacak taktik çalışmalarda oyun planını buna göre şekillendirecek.

Emin Bayram ve Kaan Ayhan arasından seçim yapacak

Başarılı çalıştırıcının Abdülkerim'in yanında Konyaspor maçına sahaya Kaan Ayhan ya da Emin Bayram ikilisinden biri ile çıkacağı ifade edilse de tecrübesi sebebiyle Kaan'ın formaya bir adım daha yakın olduğu belirtiliyor.

Milli oyuncu, Konyaspor maçında forma giymesi durumunda, sarı-kırmızılı formayla ilk 11'de ilk kez sahaya çıkacak. 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Galatasaray'da ilk lig maçına Trabzonspor maçının son dakikalarında oyuna girerek çıkmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.