Domenec Torrent'ten Galatasaray için flaş itiraf! Fatih Terim...

Galatasaray'da kendisine haksızlık yapıldığını söyleyen Domenec Torrent, "Bana yapılan haksızlık, benden önce Fatih Hocamıza da yapıldı." dedi.

GİRİŞ 08.03.2023 23:45 GÜNCELLEME 09.03.2023 11:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'de 2021-22 sezonunu 13. bitirdiğinde teknik direktörlük koltuğunda Domenec Torrent vardı. İspanyol çalıştırıcı Beyaz Futbol programına katılarak sarı kırmızılı kulüpte geçirdiği dönemler hakkında konuştu. 

Domenec Torrent, Galatasaray'dan kovulduğunu gazeteden öğrendiğini ve hiçbir yöneticinin kendisine açıklama yapmadığını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, Türkiye'yi sevdiğini ve Süper Lig'de çalışmak istediğini söyledi.

Deneyimli çalıştırıcı Galatasaray'da en beğendiği futbolcunun Kerem Aktürkoğlu olduğunu açıkladı.

Torrent, milli yıldız için, "Kerem Aktürkoğlu, beni çok iyi anlayan bir oyuncu. Ne dediysem yapıyordu. Bir gün Avrupa'da iyi bir takımın başına geçersem Kerem'i hemen takımıma transfer ettireceğim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da kendisine haksızlık yapıldığını söyleyen Domenec Torrent, "Fatih Terim'e çok büyük saygım var. O bir efsane. Fatih Terim'i tüm dünya tanıyor. Bana yapılan haksızlık, benden önce Fatih Hocamıza da yapıldı." ifadelerini kullandı.

Torrent, Barcelona ile oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçlarından sonra Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın kendisini aradığını ve tebrik ettiğini söyledi.

Torrent ayrıca Guardiolanın Taylan Antalyalı'yı çok beğendiğini söyleyerek, "Guardiola, Barcelona maçından sonra beni aradı tebrik etti. Ayrıca Taylan için 'Kim bu oyuncu, çok beğendim. Dikkatimi çekti. Marcao ve Nelsson'u da çok beğendim' dedi." ifadelerini kullandı.

Galatasaray kariyerinde 20 maçta görev alan Domenec Torrent, 7 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 8 beraberlik yaşadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hodjaya haksızlık yapıldı demiş. Hocaya.
    Cevapla
  • Topkapı 1 yıl önce Şikayet Et
    peki ikimizin GS ye yaptığınız haksızlıklar
    Cevapla
  • alpi 1 yıl önce Şikayet Et
    boş beleş bir hocaydın iyiki yoksun .
    Cevapla
  • Erzincanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Senden hoca olursaaa ohoo seni aldiranfa aynı senin gibi kayınpederi sayesinde seçildi bir halt anladığı yok futboldan top görse korkar kaçar ama başkan olmuş sende ayni
    Cevapla