Yusuf Demir krizi sürüyor! Sadece 66 dakika...

Galatasaray'ın genç yıldızı Yusuf Demir'in takım içindeki durumu krize dönüşmeye devam ediyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Demir'in performansı büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Yusuf Demir krizi sürüyor! Sadece 66 dakika...
Yusuf Demir krizi sürüyor! Sadece 66 dakika...
GİRİŞ 08.03.2023 23:17 GÜNCELLEME 08.03.2023 23:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Barcelona forması ile adından sıkça söz ettiren Yusuf Demir, sürpriz bir hamle ile 6 milyon avro karşılığında Galatasaray'ın yolunu tuttu.

Büyük bir yatırım yapılarak kadroya katılan Yusuf Demir, gösterdiği performans ile forma şansını zora soktu. Takıma geldiğinden bu yana birçok tartışmanın odak noktasında olan yıldız oyuncu için yedek kulübesi kaçınılmaz oldu.

YUSUF DEMİR, TOPLAM 66 DAKİKA OYNAYABİLDİ

Barcelona'da gösterdiği performans ile Avrupa'nın 5 büyük liginden takımların radarında iken Rapid Wien'in kapısını çalan Galatasaray, 6 milyon avro karşılığında işi bitirmişti.

Büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Demir, onunla aynı dönemde transfer edilen Dries Mertens, Milot Rashica ve Barış Alper Yılmaz'ın gerisinde kaldı ve formasını Milot Rashica'ya kaptırdı.

Yabancı kuralı nedeniyle birçok maçta kadro dışı kalan Yusuf Demir, Spor Toto Süper Lig'de toplam 66. dakika süre alabildi.

YUSUF DEMİR'İN KARİYERİ

Rapid Wien alt yapasında kariyerine başlayan Türk asıllı Avusturyalı oyuncu, Avusturya Alt Yaş Milli Takımı'nda gösterdiği başarı ile önce Rapid Wien A Takımı'na ardından kısa sürede Katalan temsilcisi Barcelona'nın yolunu tuttu.

Yüksek bir bonservis bedeli ile büyük bir çıkış yapması beklenen Yusuf Demir, büyük bir sürpriz ile Galatasaray'ın yolunu tuttu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Cimbomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl performansı hayal kırıklığı yarattı yalanlarını atıyorsunuz. Daha en son istanbulspor maçında zaniolo ile sahanın yıldızıydılar. Kuşlar Yusuf Demirden korkuyor, Yusuf parlarsa bizi perişan eder diye düşünüyorlar ki, doğru düşünüyorlar, Yusuf onları perişan edecek.
    Cevapla
  • kuşların rüyası 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar yusuf demir Galatasaraydan gitsin istiyorlar, çünkü yusuf demir parlarsa bizi perişan edecek diye korkuyorlar. Birde okan hoca italyaya gitsin diye uğraşıyorlar. Korkunun ecele faydası yok. Okan hocanın türkiyede bulamayıp avrupada bulabileceği hiç bir şey yok. Okan hoca 20 yıl başımıza kalacak, bizi mahvedecek diye ödleri patlıyor. Başlarına gelecek tabiki. Fatih hocayı kandırdılar, şimdide okan hocayı kandırmaya çalışıyorlar. Avrupalılar Türk teknik direktörlerin her şeyini öğrendikten sonra kapı dışarı ediyorlar. Ama Türk teknik direktörlerden öğrendikleri ile kendilerini geliştirip her maç bizi yeniyorlar. Okan hoca kendi ülkesine hizmet edecek.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölü yatırım şimdilik
    Cevapla
  • Fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Güçsüz. En belirgin özelliği? Pardon hangi çaba ile gs nin onbirine girecek? Emre mor lari , Muhammed leri unutmasın.. sonu Boluspor olmasn
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar dert etmeyin kendinize bunları genç oyuncu gelecek için transfer edildi bugün çıksın oynasın beklemiyoruz siz kafanızı böyle şeyler için sıkmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle