Roberto Mancini: Galatasaray'a gitmesini söyledim

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, Nicolo Zaniolo'ya Galatasaray'a gitmesi yönünde tavsiyede bulunduğunu söyledi.

Roberto Mancini: Galatasaray'a gitmesini söyledim
Roberto Mancini: Galatasaray'a gitmesini söyledim
GİRİŞ 08.03.2023 15:09 GÜNCELLEME 08.03.2023 15:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, Il Messaggero'ya bir röportaj verdi.

Mancini, EURO 2024 Elemeleri'nde İngiltere ve Malta karşılaşmaları öncesinde takımın ofansif yönünden endişe ettiğini söyledi.

"Sorunlar ciddi" diyen Mancini, "Immobile sakat. Raspadori belki olabilir. Büyük soru işaretleri var. Merkez forvetlerimizin çoğu son aylarda çok az oynadı. Leeds'te oynayan ve merkez forvet olarak görev yapabilen Gnonto dışında ilk 11'de başlayan bir isim yok. Savunmada ve orta sahada çözümler var. Hücumda sorunlarımız var ama yetenek olmadığı için değil oynamadıkları için. Oynamak zorundalar ama oynamıyorlar." diye konuştu.

Galatasaray'a transfer olan Nicolo Zaniolo ile ilgili de konuşan İtalyan teknik adam, "Zaniolo bana fikrimi sorduğunda ona Galatasaray'a gitmesini söyledim. Umarım oynar çünkü bu bizim için önemli. Türkiye'ye gitmesi tek olasılıktı." sözlerini kullandı.

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı Zaniolo, süre aldığı iki hazırlık maçında performansıyla dikkat çekti. İtalyan yıldız, Alanyaspor ve İstanbulspor ile oynanan maçlarda 2 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Harbi cimbomlu bay karizmatik İtalyan....
    Cevapla
  • Cimbom 1 yıl önce Şikayet Et
    Öz abim benim Mancini klas adam
    Cevapla