Fransız basını duyurdu! Bonservisini alacaklar mı?
Nantes'ın, Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mustafa Muhammed'in bonservisini alıp almama konusunda henüz kesin karar vermediği belirtildi.

GİRİŞ 07.03.2023 09:58
GÜNCELLEME 07.03.2023 10:08
Galatasaray'dan kiralık olarak Nantes'a giden Mustafa Muhammed'in geleceği için belirsizliği koruyor.
Nantes kulübüne yakınlığı ile bilinen Fransız gazeteci Emmanuel Mercaron, Nantes'ın, Mustafa Muhammed'in bonservisini alıp almama konusunda kesin kararını vermediğini öne sürdü.
Nantes'ta bu sezon 39 maçta sahaya çıkan Mısırlı golcü, 8 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koydu.
Nantes, 25 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray'dan 250 bin euro karşılığında kiralamıştı. Fransız ekibi, 15 Haziran 2023'e kadar Mustafa Muhammed'in bonservisini almak istemedi durumunda Galatasaray'a 5 milyon 750 bin euro ödeyecek.
Mustafa Muhammed'in Galatasaray ile sözleşmesi ise 2025 yılına kadar devam ediyor.
YORUMLAR 2
-
Çokgol atar 2 yıl önce Şikayet EtBu Galatasarayda müthiş goller atar. Geri gelmeli. Mustafa diğerleri gibi değil, kaliteli bir santrafor Mustafa.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Hayri 2 yıl önce Şikayet Etİnşallah alırlar bu adam skorer forvet değil. Gomis bu yaşında iki katı gol atar Fransa'da.Beğen Toplam 2 beğeni