Galatasaray'a Florya müjdesi! Dev proje hayata geçiyor

Galatasaray, Florya’daki arsanın Emlak Konut’ta bulunan 41 dönümlük bölümünü 1 milyar 171 milyon 800 bin TL’ye satın aldı.

Galatasaray'a Florya müjdesi! Dev proje hayata geçiyor
Galatasaray'a Florya müjdesi! Dev proje hayata geçiyor
GİRİŞ 02.03.2023 20:16 GÜNCELLEME 02.03.2023 20:58
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetimi, yeni projesini hayata geçirmek için ilk adımı attı. 

Sarı-kırmızılı kulüp, Florya’daki arsanın Emlak Konut’ta bulunan 41 dönümlük bölümünü 1 milyar 171 milyon 800 bin TL’ye satın aldı. Daha önce arazinin 21 dönümlük bölümünü elinde bulunduran Galatasaray, Florya’da toplamda 62 dönümlük arazinin sahibi oldu. 

Galatasaray Kulübü’nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, “Emlak Konut, Florya arazisinin kalan kısmının Galatasaray’a satıldığını duyurdu. Emlak Konut’un Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, “Şirketimiz mülkiyetindeki; İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Florya Mahallesi'nde yer alan 292/220 Ada/Parsel sayılı taşınmaz KDV dahil 1.171.800.000 TL bedelle satılmıştır” denildi. 


Sarı-kırmızılı yönetimin sıradaki hedefi, takımın tesislerini Kemerburgaz’a taşımak ve Florya’da inşaata başlamak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in bu ay yapılacak olağan mali kongrede projenin detaylarını açıklaması bekleniyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 28
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşaat rant çetesi iş başında.Allah akıl vermiş.Ülkede deprem olmuş.Bunlar para derdinde.İnşallah bu dünyada da hesap verirsiniz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    GS yi çekemiyenler muhakkak fb ve bjk lidir
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı Olsun Türkiyemize ve Avrupa Fatihi GALATASARAYIMIZA.Bir GALATASARAYLI Olarak Gurur Duyuyorum Başkanımız Yönetimimizle.Tek Hedefimiz Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu.
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Vergisini vermeyen borç batağında olan kulüplere yatırım değil toplantı bile yaptırılmamalı... Hep masraf israf... Esnafın anasını belliyen maliye... Kulüpler bu borçun içinde sefa...
    Cevapla
  • Murat gözükara 1 yıl önce Şikayet Et
    Borç batağında... Devlete vergi vermiyor... Bu para nerden geliyor... Deprem bölgesine verseydiniz parayı...gereğide yoktu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle