Galatasaray'dan Juan Mata'yı şoke eden karar!

Galatasaray bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına kadrosuna kattığı İspanyol oyuncusu Juan Mata'nın sözleşmesinde bulunan opsiyonu kullanmama kararı aldı.

Galatasaray'dan Juan Mata'yı şoke eden karar!
Galatasaray'dan Juan Mata'yı şoke eden karar!
GİRİŞ 01.03.2023 15:39 GÜNCELLEME 01.03.2023 15:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Manchester United ile yolları ayırdıktan sonra Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Juan Mata, sarı kırmızılı takımda sınırlı süre bulabildi.

34 yaşındaki oyuncu, fazla forma şansı bulamasa da Florya'daki liderlik kabiliyeti, sınırlı süredeki katkısıyla alkış topladı. Ancak, hücum hattındaki oyuncu fazlalığı nedeniyle Juan Mata ile ayrılık kararı alındı.

Hücum hattında Nicolo Zaniolo, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Milot Rashica, Barış Alper Yılmaz, Yusuf Demir gibi seçenekler olması nedeniyle Juan Mata'nın opsiyonu kullanılmayacak.

Juan Mata, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 12 resmi maçta 424 dakika süre buldu ve 3 gol atıp 2 asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Doğramacı 1 yıl önce Şikayet Et
    mata diye aldık Tata çıktı
    Cevapla
  • belliydi 1 yıl önce Şikayet Et
    şok olacak bir husus yok
    Cevapla
  • yozgatli 1 yıl önce Şikayet Et
    Mata kalmali
    Cevapla
  • Orhan Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz Matayi seviyoruz o formuna kavuşacak sonra 1 sezon daha oynayacak
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Mata kadar başınıza taş düşsün sene sonu Sözleşmesi biten kaç futbolcuyu bu kadar konuşuyorsunuz. Mata dünya çapında bir futbolcudur galatasaray transferlerinde Matanin burada olmasının bile etkisi vardır bence. Rahat bırakın artık takımları futbollarini konusalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle