Suudi basını yazdı! "En büyük rakip Galatasaray"

CR7'yi kadrosuna katan Al-Nassr, sezon sonunda da Di Maria'yı renklerine bağlamayı hedefliyor. Ancak Arap basını, bu transferde Nassr'ın en büyük rakibinin Galatasaray olduğunu yazdı.

GİRİŞ 26.02.2023 13:26 GÜNCELLEME 26.02.2023 20:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlayan Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, yaz transfer döneminde de Di Maria'yı kadrosuna katmak istiyor.

Suudi basınında çıkan haberlere göre ise; Al-Nassr'ın en büyük rakibi bu transferde Galatasaray... Suudiler dünkü haberde konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Di Maria, perşembe günü Nantes karşısında hat-trick yaptı ve Arjantinli oyuncu, yaz aylarında Juventus'tan ayrılacak. Al-Nassr da oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Ancak bu transferde en büyük engel Galatasaray'ın da oyuncuyu istemesi. Arjantinli, sezon sonunda Juventus ile yeni kontrat da imzalayabilir veya ABD Ligi takımlarından Inter Miami'ye de katılabilir. Galatasaray da oyuncuyu çok istiyor. Kış transfer döneminde Di Maria'yı almaya çalıştılar ama olmadı. İtalyan basını ise oyuncunun ülkede kalabileceğini yazıyor. Al Nassr'ın bu transferde işi oldukça zor." G.Saray, devre arasında Di Maria'yı istemiş ancak transfer olumlu sonuçlanmamıştı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamıları kızdırmayın ne rakibi galatasaray ile paket yapıp hepsini tek kalemde alacaklar
    Cevapla
  • Mardinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar olarak yaşlı adam gelmesin bu Di Maria olsa bile
    Cevapla