Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hareket!

Inter forması giyen A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, sosyal medyada dikkat çeken bir harekete imza attı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hareket!
Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hareket!
GİRİŞ 23.02.2023 19:15 GÜNCELLEME 23.02.2023 20:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı olduğu bilenen ve Inter'de forma giyen A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, sosyal medyada dikkat çeken bir harekete imza attı.

Adı sık sık Sarı-Kırmızılılar ile anılan Çalhanoğlu, bir taraftarın "Hakan Çalhanoğlu boştayken gelmek istedi. Galatasaray'da seçim vardı, yönetim yoktu ve Inter kaptı adamı. Adam has Galatasaraylıdır" ifadelerinin yer aldığı tweeti beğendi.

İşte Hakan Çalhanoğlu'nun beğendiği o tweet:



Inter ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hakan Çalhanoğlu'nun futbolu Galatasaray'da bırakmak istediği belirtildi.

PORTO MAÇINA DAMGA VURDU

29 yaşındaki oyuncu, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Porto maçına damgasını vurdu. Inter'in 1-0 kazandığı müsabakada futboluyla alkış toplayan Hakan, karşılaşmanın oyuncusu seçildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • refik 1 yıl önce Şikayet Et
    hakan çalhanoğlu müthiş bir futbolcu ben gs'liyim ama gs'ye gelsin istemem avrupada oynu izlemek güzel oluyor. bırakalım yurt dışında oynayan Türk futbolcularıda orada oynasınlar
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben sahsen Hakanin bir basarisini görmedim 10 macta 1 gol atiyor milli takimda sifir ne gibi bir basarisi var?
    Cevapla
  • Şaka mısın 1 yıl önce Şikayet Et
    Üstad gol atamauan oyuncu başarısız mı olur
    Cevapla
  • Babavatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut ta anadan doğma fenerliydi feneri o kadar çok seviyorduki 38 yaşında dan sonra fenere transfer oldu hakanda 35 ten sonra gelir emekliliğini gs den alir
    Cevapla
  • Ensar bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesut has fbli falan değildi hatta Türkiye ye flan bayılmıyordu. ilkay da öyle. Ama hakan başka. Milli bi futbolcu olarak tutumu çok farklı oldu bu güne kadar
    Cevapla
  • Memik Zencirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen buradaki yorumlara bakma,sana GS kapısı daima açıktır,seni seviyoruz,gönlümüz seninle,
    Cevapla
  • Serkan van 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olun mesut transferinden ders alın hadi FB getirdi oynatmadi İBB gitti ne yaptı nerde yazık paralariniza bunların kasası doldu şimdi ne koparsam kardır misali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle