Galatasaray 2 genç orta sahayı daha gündemine aldı

Orta sahaya gelecek vadeden oyuncu transferi arayan Galatasaray, Prag'dan Karabec ve Zagreb'den Baturina'yı gündemine aldı.

Galatasaray 2 genç orta sahayı daha gündemine aldı
Galatasaray 2 genç orta sahayı daha gündemine aldı
GİRİŞ 23.02.2023 17:57 GÜNCELLEME 23.02.2023 18:09

Kadrosuna kattığı transferler ile dikkat çeken Galatasaray, orta sahaya da takviyede bulunmak istiyor. Sarı kırmızılılar, ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala gelecek vadeden futbolculara yöneldi.

İlk olarak Zakharyan ve Konstantelias ile ilgilenen Galatasaray, scout ekibinin verdiği liste doğrultusunda Sparta Prag'dan Adam Karabec ve Dinamo Zagreb forması giyen Martin Baturina'yı da gündemine aldı.

Adam Karabec
Karabec, 19 yaşında 100 maç barajını geçti

19 yaşındaki Adam Karabec, Sparta Prag formasıyla çıktığı 100 maçta 8 kez fileleri sarsıp 7 gol pası verdi.

Dinamo Zagreb formasıyla 51 karşılaşmada görev yapan 20 yaşındaki Martin Baturina ise takımına 6 gol 10 asistlik katkı sağladı.

Martin Baturina
Gelecek vadeden oyuncu transferlerinde futbolcuların mevcut kulüplerinde oynadığı resmi maç sayısını da oldukça önemseyen Okan Buruk, bu isimler ile anlaşma sağlanamazsa başka transfer yapılmasını istemiyor.

Galatasaray ara transfer döneminde şimdiye kadar Kaan Ayhan, Sam Adekugbe ve Nicolo Zaniolo transferlerini gerçekleştirdi.

KAYNAK: TRT SPOR
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.