Zaniolo'dan örnek davranış! Muhammed Emin'in babasına...

Depremde hayatını kaybeden Galatasaray taraftarı Muhammed Emin Özkan'ın babasına Nicolo Zaniolo, imzalı forma hediye etti.

Zaniolo'dan örnek davranış! Muhammed Emin'in babasına...
Zaniolo'dan örnek davranış! Muhammed Emin'in babasına...
GİRİŞ 22.02.2023 23:48 GÜNCELLEME 22.02.2023 23:48

Nicolo Zaniolo geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın sosyal medya hesabından, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Galatasaray sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Zaniola, "Muhammed ve Türk halkı için çok üzgünüm.” ifadelerini kullanmıştı.

Sarı-kırmızı ekipten yapılan açıklamada, depremde hayatını kaybeden Galatasaray taraftarı Muhammed Emin Özkan’ın babası Doğan Özkan’ı Antalya’da kamp yaptığı otelde ağırlandığı belirtildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Depremde hayatını kaybeden taraftarımız Muhammed Emin Özkan’ın babası Doğan Özkan’ı Antalya’da kamp yaptığımız otelde ağırladık. 17 yaşında vefat eden genç taraftarımızın anısına 17 numaralı formayı giyecek olan Nicolò Zaniolo, Doğan Özkan’a imzalı formasını hediye etti."

Nicolo Zaniolo, Muhammed Emin Özkan'ın babasına imzalı formasını hediye etti.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk da, Doğan Özkan’a başsağlığı dileklerini iletti.


 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.