Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e teklif ettiği rakam açıklandı

Bu sezon yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Galatasaray'ın sezon başında çok istediği Alexis Sanchez'le ilgili Marsilya sportif direktörü Javier Ribalta, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e teklif ettiği rakam açıklandı
Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e teklif ettiği rakam açıklandı
GİRİŞ 20.02.2023 12:52 GÜNCELLEME 20.02.2023 12:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bu sezon kadrosuna kattığı yıldız isimler ile farklı bir hava yakalayan Galatasaray'ın sezon başında transfer gündemine gelen Şilili yıldız Alexis Sanchez için Marsilya'nın sportif direktörü Javier Ribalta önemli açıklamalarda bulundu.



Yıllık 4 Milyon Euro önerilmiş

Fransız basınından Telefoot'a yaptığı açıklamada Ribalta; Aslan'ın yıldız oyuncuya yıllık 4 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğunu iddia etti.

Ribalta açıklamasının devamında; "Doğru seçim yaptığımızdan emindik, ona inandığımız için onu desteklememiz doğaldı. Onu iyi tanıyoruz ve iyi sonuçlar gelmesinin biraz zaman alacağını biliyorduk. Bu kulübün hikayesini ve nasıl olduğunu anlıyoruz. Marsilya; büyük ve talepkar bir kulüp. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'ne katılmak çok önemli. İtalya'daki geçmiş deneyimlerimizden öğrendiklerimizi Marsilya'da uygulamaya çalışıyoruz. Deneyimli oyuncular ile genç adaylar arasında bir karışım olması çok önemli." ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki Alexis Sanchez, sezon başında Inter'le yollarını ayırıp Marsilya'ya transfer oldu. Şilili yıldız Fransız ekibiyle 29 maça çıkarken 13 gol 1 asistlik performans gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Dybala iyi
    Cevapla
  • Dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna vereceklerini parayı icardiyi alsinlar
    Cevapla
  • amca 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransa gibi lig de adam 29 maçta 13 gol atmış. Birileri de çöp diyor WAY ARKADAŞ. Haa bana kalırsa bende alınsın istemem. Geleceği yok.
    Cevapla
  • Eng 1 yıl önce Şikayet Et
    Falcoa gibi fiyasko cikardi
    Cevapla
  • Arapası 1 yıl önce Şikayet Et
    Falcao gibi elinizde patlar bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle