Enkazdan 156 saat sonra çıkan Semih, Muslera ile görüştü

Depremde enkazdan 156 saat sonra çıkarılan minik Semih, Muslera ve Icardi'yi çok sevdiğini söylemişti. Minik taraftar bugün hayranı olduğu Muslera ile görüntülü görüştü.

GİRİŞ 12.02.2023 22:04 GÜNCELLEME 12.02.2023 22:23
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli depremlerden Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 156 saat sonra enkazdan kurtarılan Semih İnce, arama kurtarma ekiplerinden su ve dondurma istedi.

Ekiplerin kurtarma esnasında rahatlatmak için hangi takımı tuttuğu sorusuna 'Galatasaray', en sevdiği futbolcu sorusuna ise 'Muslera' cevabını veren minik taraftar hayranı olduğu Muslera ile telefonda görüntülü konuştu.

Forma istedi

Hastaneye getirilen Semih’in enkazdan çıkartılırken yaşanan diyaloğunu haberlerden öğrenen Muslera, telefonda görüştüğü minik Semih'e “Semih geçmiş olsun nasılsın, ben kimim. Sen hangi takımı tutuyorsun” diye sordu. Semih ise, "Sen Muslera'sın. Galatasaraylıyım" cevabını verdi. Muslara ise "Maşallah Semih" diye cevap verdi. Daha sonra, "Bir isteğin var mı", diye soran Muslera'ya "Formanı istiyorum " cevabını alınca, "Hemen gönderiyorum” dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Ayısigi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun tesekurler mursela
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    çocukların öncelikleri düşündürücü
    Cevapla
  • lşlnkö 1 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuğun ailesinden haber yok mu yaaa
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Her kes SEVDİĞİ İLE BERABERSDİR!!!!
    Cevapla
  • Engin 1 yıl önce Şikayet Et
    Trajik bir durum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle