Coutinho içn Aston Villa ile görüşüldü!

Galatasaray, Brezilyalı oyuncu Philippe Coutinho'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Coutinho içn Aston Villa ile görüşüldü!
Coutinho içn Aston Villa ile görüşüldü!
GİRİŞ 10.02.2023 10:30 GÜNCELLEME 10.02.2023 10:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zaniolo'yu alan Galatasaray'ın ikinci bombası Philippe Coutinho olabilir.

İngiliz Express&Star gazetesinden derlediği habere göre sarı-kırmızılılar, Brezilyalı oyuncuyu kiralamak istediklerini Aston Villa'ya bildirdi.

Unai Emery tek bir Premier Lig maçında dahi 11 başlatmadığı oyuncunun gitmesine izin verdi. Menajeri de yakın zamanda bir ayrılığın mümkün olduğunu kabul etti.

Ancak ayrılmaya sıcak bakmayan Coutinho'nun ikna edilmesi için görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Philippe Coutinho bu sezon 20 maçta forma giydi. Yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Brezilya Milli Takımın'da ise 69 maça çıkan Coutinho 21 gol attı. 10 numara ve kanatlarda forma giyen 30 yaşındaki Philippe Coutinho'nun 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel market değeri ise 18 milyon euro...

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Furkan Karakaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu transferin olasılığı çok düşük oyuncuyu ikna etmek gerek ki geleceğini sanmıyorum zor transfer. Gelirse eğer büyük oynar öyle bir oyuncu. Premier ligde oynamadığına bakmayın hepsi Coutinho ayarında futbolcularla oynuyor nerdeyse ama Türkiye'de bu oyuncunun özelliklerine ihtiyaç duyan kulüpler çok fazla. Galatasaray eğer alırsa kadro rotasyonunu çok fazla iyileştirmiş olacak çünkü Mata yetersiz kalıyor o yetersizliği dolduracak hatta iyi oynarsa Mertens'i bile kesebilecek bir oyuncu. Umarım gelir ama çok çok zor transfer...
    Cevapla
  • kahverengi 1 yıl önce Şikayet Et
    gittiği takımlarda teknik karar olarak kadroya giremeyen, ilk 11de oynadığında iyi fakat transferin hakkını verecek ses getirmeyen bir tipte oyuncu. GS gibi çıkışa gerke duyan takımlarda flaş olabilecek bir oyuncu. teknik kapasitesi bitiriciliği yeter. keşke boş bir haber olmasa.
    Cevapla