Dursun Özbek: Allah bir daha böyle şeyler göstermesin

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, depremzedeler için Nef Stadyumu'ndaki yardım toplama merkezini ziyaret ederek, "Bu yaraları sarmak için Galatasaray olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

Dursun Özbek: Allah bir daha böyle şeyler göstermesin
Dursun Özbek: Allah bir daha böyle şeyler göstermesin
GİRİŞ 06.02.2023 19:28 GÜNCELLEME 06.02.2023 19:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremin ardından Galatasaray, yardım kampanyası başlattı.

Nef Stadyumu'ndaki yardım toplama merkezine gelen Başkan Dursun Özbek, Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Özbek, "Sabah çok kötü uyandık. Öncelikle tüm Türk milletine geçmiş olsun diyorum. Allah bir daha böyle şeyler göstermesin. Gerçekten çok hazin bir durum var. Büyük bir depremle karşı karşıyayız. Galatasaray olarak elimizden gelen her şeyi depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Büyük bir özveriyle gelen yardımları tasnif ediyorlar. Bölgeye de hemen ulaştıracağız. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum, ailelerine Allah sabır versin. Bu yaraları sarmak için Galatasaray olarak elimizden geleni yapacağız. Milletimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Işıl Alben: "Birlik olarak üstesinden geleceğiz inşallah"

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Işıl Alben de yardım merkezine gelip destek verdi. Alben, çok üzgün olduklarını ifade ederek, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Deprem bölgesinde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza da sabırlar ve güç diliyorum. İnşallah en kısa sürede yaralarımızı saracağız. Biz ülke olarak birlik olmayı kısa sürede başarabilen bir toplumuz. Bugün de bunun bir örneğini yaşıyoruz. Kulübümüz de burada iyi organize olmuş durumda. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza malzemeleri ulaştırmak, onlar destek olmak için buradayız. Herkesi gücü yettiğince yardım için bekliyoruz. Çok zor, üzücü günler yaşıyoruz. Birlik olarak üstesinden geleceğiz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun" diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz da nakdi yardım yapın sevgili kulüpler ve başkanları. Örnek olun lütfen.
    Cevapla