Dursun Özbek'ten Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye çağrı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Özbek kulüplere çağrıda bulunurken, "Herkes için adalet istiyoruz" dedi.

Dursun Özbek'ten Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye çağrı!
Dursun Özbek'ten Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye çağrı!
GİRİŞ 05.02.2023 23:46 GÜNCELLEME 05.02.2023 23:46
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Galatasaray sahasında Trabzonspor'u 2-1 yenerek hem liderliği hem galibiyet serisini sürdürdü. Sarı kırmızılılar 54 puanla ligdeki galibiyet serisini 12 maça çıkardı.

Maçın ardından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Özbek, "Şampiyonluk yürüyüşümüz tam gaz devam ediyor." dedi.

Başkan Özbek, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamalarla ilgili de konuştu.

Dursun Özbek, "Futbola gönül veren bütün izleyiciler bilmeli ki, biz sadece rakibiz. Birbirimize düşmanlık beslememizin gereği yok. Biz aynı vatanın çocuklarıyız. Türk sporunu kalkındırmaya çalışıyoruz. Dostluğu ve sporun ne olduğunu idrak ederek konuşmalıyız. Biz düşman olamayız! Aynı hamurdan yapıldık." şeklinde konuştu.

"Kulüpler Birliği Vakfı toplanmalı, konuyla ilgili herkesin görüşü alınmalı" diyen Özbek, "Herkes için adalet istiyoruz. Herkes için adaletin yapılacağı yer Kulüpler Birliği Vakfı'dır. Son günlerde daha da tırmanabilecek gibi bir sorun var, çözüm adresi belli. Bu sorun, Türk futbolunun sorunuysa, Kulüpler Birliği'nde bütün başkanlar bir araya geliyor. Herkes burada söz sahibi. Hiç vakit kaybetmeden toplanmalıyız ve tüm başkanların görüşü alınsın." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 31
  • Antifetö 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçenlerde yayınladığınız haritada çok net olarak görülüyordu sizin hangi ülkenin çocukları olduğunuzu, unuttuk zannetmeyin sakın.
    Cevapla
  • hacıabi 1 yıl önce Şikayet Et
    de git... kötü konuşturma şimdi... hepiniz aynısınız
    Cevapla
  • Skorer 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç inandırıcı değilsiniz, biraz işleriniz kötüye gitsin, o zaman böyle konuşunda inanalım. Yardım alarak konuşmak kolaydır.
    Cevapla
  • Yarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs degil miydi bu ligi bitirtmeyiz diye pes dogrusu cok komik baskan
    Cevapla
  • Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana kim inanır artık tehdit ediyor lider durumda sın sonra gel de konuşalım yokya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle