Galatasaray'da iki isimle yollar ayrılıyor!

Galatasaray yeni sezon öncesi transfer ettiği ve toplam 7.75 milyon euro ödeyip sadece 1 gollük katkı aldığı Yusuf Demir ve Mathias Ross ile ayrılık kararı aldı.

GİRİŞ 05.02.2023 10:31 GÜNCELLEME 05.02.2023 10:36
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Transferde büyük oynamaya devam eden Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Takımdan ayrılacak isimler üzerinde de çalışmalar yapan Cimbom'dan flaş bir karar çıktı. 2022-23 sezonu öncesinde kadroya katılan 2 yıldızla sürpriz bir şekilde ayrılık kararı aldı.

GALATASARAY 7.75 MİLYON EURO ÖDEDİĞİ 2 İSİMLE VEDALAŞIYOR

Galatasaray 2 yeni transferiyle vedalaşmaya hazırlanırken söz konusu oyuncular için toplam 7.75 milyon euro bonservis ödendi. Galatasaray iki futbolcudan sadece 1 gollük katkı alabildi. Sarı-Kırmızılıların bu sezonki planları arasında yer almayan 2 futbolcuya gelen teklifler de şekillenmeye başladı.

GALATASARAY'DA 2 AYRILIK KAPIDA

Galatasaray yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Yusuf Demir ve Mathias Ross'u kiralama kararı aldı. Yusuf Demir'e Kasımpaşa ve Ümraniyespor talip olurken transferde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Genç futbolcunun ailesi söz konusu teklifleri reddetti. 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ayrılacaksa da Avrupa'ya gitmek istiyor. Sarı-Kırmızılılar genç futbolcuya 6 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Galatasaray'ın bu sezon için gözden çıkardığı diğer isim Mathias Ross. Sarı-Kırmızılıların 1.75 milyon euroya transfer ettiği oyuncu da geniş kadroda kaybolan isimlerden oldu. Galatasaray 22 yaşındaki stoperi düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralamak istiyor.

2 futbolcuyla da birkaç gün içinde resmi gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 49
  • Bir bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs Yusuf Demir transferini yerli statüde oynayabilir düşüncesi ile yapmıştı. Ancak TFF buna izin vermedi. Oyuncu kaliteli bir oyuncu. Şans verilirse geleceği parlak. Martin Ross' da gelecek vadeden bir oyuncu. Bu oyuncu da şans verilmesi durumunda takıma büyük katkı sağlar. Her iki oyuncunun düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmesi durumunda sene ikisini de takımda görme ihtimalimiz var.
    Cevapla
  • ADİL 1 yıl önce Şikayet Et
    yok yusuf şöyle uçuyor böyle kaçıyor barçadan geldi ardada kimmiş bak gördük
    Cevapla
  • Celal 1 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman her yerde en büyük cimbom.
    Cevapla
  • Misafir. 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey gsnin elinde sen inanıyormusun o maçı yeniden oynatacaklarına?! Tabiki de hayır! Sıkıntı olan sivas 1 puanla kümeden düşerse ne olacak kuş hakkı yiyecekler! Ama gerçi gs için herşey mübah yeterki şampiyon olsunlar!
    Cevapla
  • Hapy 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuş' hakkı yazmışsın,,bilinç altın dışa vurmuş kanka, Sivas umrunuzda degil,ya sampiyon olursak ümidiniz var,,, Galatasaray la baş edecek kadronuz yok,anca yan yollar,Jakemleri etkilemek, konsantre dağıtmak ,ağlamak,zırlamak,,kısaca bildigin Fenerbahçe
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener Sivas maçında ceza sahası dışında olan pozisyona penaltı verildi eğer Sivas düşerse bu yüzden düşer birde Sivas'ın golü iptal edildi ama GS net penaltısı verilmedi bu nasıl olacak sezon başından beri sadece bir pozisyondan algı yapmayı bırakın tebrik etmesinide bilin zor bişey değil
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu neden Nelson a yapılan harekete verilmeyen penaltıyı konuşmuyorsunuz...onu konuşmak işinize gelmiyor dimi....işinize gelmeyen şeylere karşı üç maymunluğu benimsemişsiniz...
    Cevapla
  • Kasımpaşalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan hadi aynaya bak aynaya nokta
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Plak takılı kaldı galiba Galatasarayın nelsona yapılan hareketinede penaltıdır neden verilmedi bu pozisyonda konuşsana,siz FB limi yoksa sivaslımısınız.daygılar
    Cevapla
  • F. Önel 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklının ermediği konuda konuşmasan
    Cevapla
  • Roblox 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf demiri anlarım ama ross kötü oyuncu değil harcamayın boşuna
    Cevapla
  • Osman Kulaç 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Demir in kıymetini bilemediler , gider Dortmunt da yada İtalya'da oynar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle