Mauro Icardi'den parmak ısırtan istatistik

Mauro Icardi ligde oynadığı 11 maçta 832 dakika sahada kaldı. 29 yaşındaki forvet, bu süre içinde 8 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Mauro Icardi, her 64 dakikada bir skora katkı yapmasını bildi.

Mauro Icardi'den parmak ısırtan istatistik
Mauro Icardi'den parmak ısırtan istatistik
GİRİŞ 03.02.2023 09:39 GÜNCELLEME 03.02.2023 09:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, performansını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Icardi, en son olarak Ümraniyespor maçında attığı 2 golle, 3 puanı getiren isim oldu. Sezon başında PSG'den kiralanan 29 yaşında golcü, ligde oynadığı 11 maçta, 832 dakika sahada kaldı. Icardi, bu süre içinde 8 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Başarılı golcünün her 64 dakikada bir Galatasaray adına skora katkı yapması dikkat çekti.

3 TANE KAFA GOLÜ ATTI

Icardi, bu sezon toplam 68 kere ceza sahası içerisinde topla buluştu. Çektiği 33 şutun, 20'sinde isabet sağladı. Arjantinli yıldızın girdiği pozisyonları gol çevirme oranı %24. Icardi, G.Saray forması altında attığı 8 golün 3'ünü kafa vuruşuyla attı. 2 penaltı golü kaydeden Arjantinli yıldız, geri kalan 3 golü sol ayakla ağlara gönderdi. Tangocu, Giresunspor maçında da bir penaltı kaçırmıştı.

BONSERVİS GİRİŞİMLERİ BAŞLADI

G.Saray, Icardi'nin bonservisini almak için girişimleri hızlandırdı. Arjantinli yıldızı takımda düşünmeyen Fransız ekibi ile yapılan görüşmeler olumlu şekilde devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, 29 yaşındaki forvetin bonservisi için 10 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. 29 yaşındaki golcünün bu sezonki yıllık garanti ücreti 6 milyon 750 bin euro... Bu bedelin 6 milyon euroluk kısmını PSG ödüyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Ozan güler 1 yıl önce Şikayet Et
    Psg Varol
    Cevapla
  • Yusuf Arda Şalcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam alınmalı ve ardına güzel bir kanat kiralanmalı di Maria a dan hala ses çıkmadımı
    Cevapla
  • POYRAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    PSG Allah'tan aç değilde ekmeğini yiyoz
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Alın bu adamı artık.Adam resital sergiliyor.Sadece top oynuyor.Yakın zamanda Türk Futboluna böylesi gelmedi.Futbol kültürümüzün gelişimi açısından örnek bir karakter.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    adam Arjantinli eşini görmeye gdyor özel hayatı bozuk kim olsa izin verir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle