Erden Timur dünya yıldızı için devreye girdi!

Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Galatasaray'da Erden Timur, uluslararası çapta ses getirecek bir transfere imza atmak istiyor.

GİRİŞ 03.02.2023 09:34 GÜNCELLEME 03.02.2023 22:48
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Erden Timur sezon başında yaptığı yıldız transferleriyle Galatasaray'ı bir anda şampiyonluğun en büyük adayı haline getirmişti. Dursun Özbek yönetimi ve özellikle Erden Timur'un inanılmaz hamleleriyle takım bir anda yıldızlar ordusuna dönmüştü. Galatasaray ara transfer döneminde de büyük ses getirecek bir ismi kadrosuna katmak için gaza bastı.

ERDEN TİMUR BİR DÜNYA YILDIZINI DAHA ASLAN YAPIYOR

Galatasaray'da Erden Timur'un hedefindeki son dünya yıldızı Angel Di Maria. Juventus'a sezon başında 1 yıllık imza atan Arjantinli yıldız, büyük bir pişmanlık yaşıyor. Takımın içinde bulunduğu durumdan son derece rahatsız olan Angel Di Maria ayrılığı kafasına koydu.

TRANSFERİ ERDEN TİMUR BİZZAT BİTİRECEK

Tam da bu noktada Erden Timur, Angel Di Maria için devreye girdi. Cimbom'a birçok yıldızı kazandıran Erden Timur, deneyimli Arjantinli yıldızın transferini de bitirerek taraftarlara büyük bir hediye vermeye hazırlanıyor.

FLAŞ DETAY BASINA SIZDI

Angel Di Maria, Juventus tercihinden dolayı pişmanlık yaşadığını resmen itiraf ederken, Erden Timur bu durumdan yararlanıp cüzi bir bedelle oyuncunun transferini bitirmek istiyor. 34 yaşındaki futbolcunun Icardi'den bilgiler almaya başladığı haberleri de basına sızan detaylardan.

14 MAÇTA 8 GOLE KATKI VERDİ

Juventus ile Serie A'da 11 maça çıkan Angel Di Maria 3 gol, 2 asistlik katkı verdi. Arjantinli yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde sahne aldığı 3 müsabakada da 3 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 50
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sodaaa varmı soda isteyen???
    Cevapla
  • Yakuza 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın ve teknik direktörün eli kolu baglandığında neden bu kadar ses çıkmıyordu Fenerden..Federasyon ve Derin Hakemler Adaletli olsun Herkes hakkına razı olsun..lıg kirlenmeden çok,çamur olmaya başladı....
    Cevapla
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Erden Timur takıma büyük zarar veriyor, istifa etmeli artık
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    %100 kusgiller ailesi
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen Fb limisin çok belli oluyor
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun hastasın herhalde
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    İşi garantiye bağlamak istiyor. Yıldız alalım eski de olsa bizde olsun. Bakın biz nasıl yıldızları mız ile şampiyon olduk. Hakemler basın dan bize ne diyecekler. Akıllı işi. Yoksa sizin O.. hakemlere filan ne işiniz olur . O çocuklar da sizi gibiler nasılsa. Herkes işini bilsin yeter . Değil mi ama.
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav hehe evinizde koyduk size hala konuşuyorsunuz
    Cevapla
  • FENERBAHÇE li AKİF 1 yıl önce Şikayet Et
    10 numara yorum olmuş Qwerty tebrikler
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakemler yeter diyenler! Kendi takımlarınıza bakın, biz adalet derken hakemleri desteklediniz! Sizi okuyan da fenev uçtu kaçtı süper sanar. Böyle futbola böyle sonuç gayet iyi..... Ayrıca ne fenevmiş her yenilgiyi algıyla başkasının üstüne atıyor.. Tabii koçun parası çok yazdırıp yayınlatıyor!!!
    Cevapla
  • Hüseyin35 1 yıl önce Şikayet Et
    Adın Abullah ama Fransızlara kul olmuş bir kesimin meyletmiş haldesin. Ligler tatil edilsin hatta hiç olmasın. Milleti birbirine düşman etmekten başka ne işe yarıyor. Ama ille Galatasaray... Git bi tarihlerini araştır. UEFA kupasını kimin nasıl kazandırdığı konusunda kafa yor. Mesela Beşiktaş asla Avrupada kupa alamaz çünkü vermezler çünkü her şeyi ile Türk, Eğer adından memnun isen, zaten değilsen kafana göre takıl.
    Cevapla
  • Sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Vayy be buda ilginçmiş, kişi kendinden bilir işi, sen kimden para alipta yorum yapıyorsun abdullah bey?erden amcadan mı ?
    Cevapla
  • Ereb 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende parayla yaziyon herhalde hee.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle