Okan Buruk onay verdi! Galatasaray 6 numara avında

Ligde oynadığı son 10 maçtan da galibiyetle ayrılan Galatasaray, Strasbourg forması giyen Habib Diarra ve Valenciennes'in yıldızı Muhammed Kaba için menajerleriyle görüşme halinde.

Okan Buruk onay verdi! Galatasaray 6 numara avında
Okan Buruk onay verdi! Galatasaray 6 numara avında
GİRİŞ 31.01.2023 09:51 GÜNCELLEME 31.01.2023 23:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ligde oynadığı son 10 maçtan da galibiyetle ayrılan Galatasaray, orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar, genç bir 6 numara transfer ederek orta sahayı daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Aslan'ın hedefindeki iki isim de Fransa Ligi'nde forma giyiyor. Sarı-Kırmızılılar, Fransız temsilcisi Strasbourg'ta forma giyen Habib Diarra'yı listesine ekledi. Galatasaray, 19 yaşındaki Senegal asıllı Fransız oyuncunun menajeriyle temasa geçti.

OKAN BURUK ONAY VERDİ

3 milyon Euro piyasa değeri olan Diarra, bu sezon 14 lig maçında forma giyerken 1 asiste imza attı. Strasbourg altyapısından yetişen ve geçen sezon 600 bin Euro değeri olan genç yetenek kısa süre içinde değerini katladı.

Aslan'ın hedefindeki bir diğer isim ise Valenciennes'te forma giyen Mohamed Kaba...
21 yaşındaki Gine asıllı Fransız yıldızın güncel piyasa değeri 2.2 milyon Euro. Bu sezon 17 karşılaşmada forma giyen ve 1 gol, 1 asist üreten Kaba, Beşiktaş'ın da transfer gündemine girmişti.

G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk iki genç yıldızın transferine de onay verdi. Yönetim, iki genç yıldızın da potansiyelinin yüksek

KAYNAK: TAKVİM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Seni ıhlattıran hakem ıh de bakıyım gayseri ıh ıh gayseri
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    6 numara derken hangi hakem bu
    Cevapla