Galatasaray Kaan Ayhan'ı KAP'a bildirdi! Oyuncu İstanbul'a geldi

Galatasaray, Kaan Ayhan'ı kiralık olarak kadrosuna katmak için Sassuolo ile resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.

GİRİŞ 29.01.2023 00:35 GÜNCELLEME 29.01.2023 00:57
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Transferde adı Beşiktaş ile de anılan milli futbolcu Kaan Ayhan, Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı ekip, milli savunmacı için kulübü Sassuolo ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan'ın kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın yeni transferi Kaan Ayhan, son görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a geldi. Havaalanında kısa bir açıklama yapan başarılı futbolcu, "Ben de sizler gibi sabırsızım. İnşallah önümüzdeki günlerde yine görüşürüz. Şu an sözleşme hakkında bir şey diyemiyorum." dedi. 



28 yaşındaki savunmacı bu sezon Sassuolo'da 11 resmi müsabakada forma şansı buldu. Tecrübeli oyuncu rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Sırada Mert Müldür var

Öte yandan TRT Spor'da yer alan habere göre,Galatasaray, Sassuolo'da  top koşturan bir diğer milli futbolcu Mert Müldür için de kolları sıvadı.

Haberde yer alan bilgiye göre Sarı-kırmızılı ekip, 23 yaşındaki sağ beki satın alma opsiyonuyla kiralamak için Sassuolo'ya resmi teklif yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 35
  • recep- 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıra MERT MÜLDÜR de haydi CİM BOM sen istersen olur. Bunlar ŞAMPİYONLAR LİGİ yatırımı İNŞALLAH KABUĞUMUZU KIRMA ZAMANI GELDİ ARTIK OK YAYDAN ÇIKTI
    Cevapla
  • recep- 1 yıl önce Şikayet Et
    KAĞAN da ÜLKEM in ve GALATASARAY ın öz evladı TEŞEKKÜRLER BÜYÜK BAŞKAN
    Cevapla
  • recep- 1 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel şeyler olacak hemde çok
    Cevapla
  • ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    hem yerli statüsünde hem de çok yönlü olması itibariyle isabetli bir transfer bence , ayrıca Boey in 10-15 milyon gibi bir paraya satılma ihtimali olduğunu düşünürsek , sağ bek için iyi bir hamle
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    parayı abuk sabuk oyunculara savurmayın. ya direk ilk 11 oyuncusu alın yada oturmuş takımı bozmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle