Portekiz basını duyurdu! G.Saray'a 10 milyon Euro'luk teklif

Portekiz basını, Sporting'in Sacha Boey ile anlaştığını duyurdu. Portekiz temsilcisi, transferi bitirmek için Galatasaray yönetimiyle görüşüyor.

Portekiz basını duyurdu! G.Saray'a 10 milyon Euro'luk teklif
Portekiz basını duyurdu! G.Saray'a 10 milyon Euro'luk teklif
GİRİŞ 27.01.2023 12:29 GÜNCELLEME 27.01.2023 12:38
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Sporting'in Sacha Boey'e olan ilgisi ile ilgili Portekiz basınında haberler çıkmaya devam ediyor. Portekiz basınında yer alan habere göre; Sporting Lizbon, Boey ile anlaştı.

SACHA BOEY 15 MİLYON EURO

Portekiz ekibi, Sarı-Kırmızılı yönetim ile görüşmelerini sürdürüyor. G.Saray'lı idareciler başarılı sağ bekin bonservis bedelini 15 milyon euro olarak belirledi. Lizbon ise şu anda 10 milyon euro seviyelerine çıkmış durumda. Bilindiği gibi İtalyan ekibi Udinese'nin 8 milyon euroluk teklifi geri çevrilmişti.

PİYASA DEĞERİ 6,5 MİLYON EURO

Boey'in G.Saray ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor. 22 yaşındaki oyuncunun transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri ise 6.5 milyon euro. Boey, bu sezon oynadığı 18 maçta bin 500 dakika sahada kaldı. Başarılı sağ bek, bu süre içinde 2 asist yaptı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 27
  • Atik 1 yıl önce Şikayet Et
    Sachayı en kötü sezon sonu satılmalı oda rn az 20 25 den açılmalı diye düşünüyorum çok güzel bi çıkış yakaladı devam ettirise 50ye kadar yolu var bence ama türkiyede olduğu için o parayı kimse vermez
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    GS bu çocuk için kapiyi en az 25 milyon eurodan açmali
    Cevapla
  • Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ula el alem çoluk çocuğa 20-25 milyonlar istiyor. Bizimkilerde 3-5 yılda bir adam buluyor onunda yok pahasına elden çıkarıyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    13 e verin gitsin. Elinizde patlamasın sonra
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    12 13 milyon euro ya satin gitsin yarin birgun bilerek sakatlanir bu tutamayiz buralarda. bizim kulubun paraya ihtiyaci var genclere yer acilsin
    Cevapla
  • cimbomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    adam daha 22 yaşında..hangi gençten bahsediyorsun futbol cahili.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle