Alex Telles bombası! Kiralama teklifi yapılacak

Galatasaray, Sevilla'da kiralık oynayan ve bonservisi Manchester United'da olan 30 yaşındaki Brezilyalı sol bek Alex Telles'i sezon sonuna kadar kiralamayı hedefliyor.

Alex Telles bombası! Kiralama teklifi yapılacak
Alex Telles bombası! Kiralama teklifi yapılacak
GİRİŞ 25.01.2023 10:15 GÜNCELLEME 25.01.2023 10:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray sezon sonunu mutlak şampiyonlukla tamamlamak istiyor. Bu anlamda Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları hız kazanırken gündeme oldukça sürpriz bir isim geldi.

Galatasaray eski yıldızı Alex Telles için nabız yoklamaya başladı. Van Aanholt'un yerine sol bek arayan Galatasaray, eski yıldızı Alex Telles'i gündemine aldı.

Sevilla'da kiralık oynayan, bonservisi ise Manchester United'da olan 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun sezon sonuna kadar kiralanması hedefleniyor.

Brezilyalı sol bekin yeniden Galatasaray'a gelme ihtimali taraftarları bir hayli heyecanlandırdı. Bu anlamda futbolcu ile ilgili araştırmalar hız kazandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Mehmet ÇOLAK 1 yıl önce Şikayet Et
    30 milyon kazanacağız diye 50 milyon avro harcayın. Az harcayın .
    Cevapla
  • uğurcan 1 yıl önce Şikayet Et
    solbekte emre ve kazımcan var ,sol bek mevkisine bir yerli futbolçu daha transfer edilmeli,patriçkle yollar ayrılaçak,yabançı kontejanı kanat forveti için kullanılmalı.
    Cevapla
  • sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi İnşAllah
    Cevapla
  • DogruSöyler 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir zaman beğenmediğim bir oyundu.. reklamını güzel yapıyorlar.. Asla üst kalite oyuncu olamayacak..
    Cevapla