Nihat Kahveci'den Icardi'ye övgü dolu sözler!

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1'le geçtiği maçın ardından spor yorumcusu Nihat Kahveci, Mauro Icardi'yi överek, "Icardi, şu 90'dan aşağı bir gol at ya... Her vurduğun 90'a gidiyor." ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveci'den Icardi'ye övgü dolu sözler!
Nihat Kahveci'den Icardi'ye övgü dolu sözler!
GİRİŞ 22.01.2023 13:39 GÜNCELLEME 22.01.2023 13:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 20. haftasında lider Galatasaray, evinde Antalyaspor'u ağırladı. Sarı-kırmızılılar, mücadeleyi 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın ardından TRT Spor'da yorumculuk yapan Nihat Kahveci, müsabakayı değerlendirdi.

Taraftar hakkında konuşan Nihat Kahveci, "Şu an taraftarların görüntüsüne bakıyorum. Rahatlık var. Kazanma alışkanlığı olduğu için sevinmiyor gibiler. Şu an Türkiye'nin en mutlu taraftar grubu var karşımızda." dedi.

"Kaliteli ayaklar kendini gösterdi"

Galatasaray'ın maça iyi başladığını dile getiren Kahveci, "Kazanma alışkanlığı olan bir Galatasaray ile kazanamayan bir Antalyaspor vardı. Maça Galatasaray her zaman ki gibi iyi başladı. Antalyaspor da cesaretli bir oyun oynuyordu. Galatasaray taraftarı 'ilk yarıda beklediğimiz oyun yok' moduna girdi biraz. O ara bir sessizlik oldu ama kaliteli ayaklar kendini gösterdi." ifadelerini kullandı.

"90'dan aşağı bir gol at"

Icardi'yi hakkında övgü dolu sözler sarf eden eski golcü, "Yani Icardi, şu 90'dan aşağı bir gol at ya... Her vurduğun 90'a gidiyor. Biz burada hep dedik çok elit. Ben söylemiştim daha önceden gitsin 2 saat kala gelsin maçlara. Kerem'in de performansı arttı. Önünde Icardi gibi bir duvar var. Gerçekten müthiş bir oyuncu" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kahveci yeni bir Ahmet Çakar olma yolunda. Her yorumunu ilgi çekme niyetiyle yapıyor.
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yorum olmaz vatandaş. Nihat Kahveci İspanyada oynadığı oyunla yıllarca göğüsümüzü kabarmış, şimdi de hakkaniyet çerçevesinde yorum yapmaya çalışan bir kardeşimizdir. İfade tarzı diğerlerinden farklı olabilir ancak bunu ilgi çekmek için yaptığını düşünmüyorum. Ahmet Çakarla mukayese etmek Nihata hakaret olur, ayıptır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    abartmasak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yediğimiz golde ofsayit ne olacak
    Cevapla
  • Boztepe 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Golden önce faul vardi. Bu gol. Hakemin
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan
    Cevapla
  • Burak arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Koşarak omuz omuza gidiyorlar çok merak ediyorum fizikli olmak faulcu olmak mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle