Galatasaray'a transfer olacak mı? Güray Vural'dan transfer sözleri

Transferde adı Galatasaray ile geçen Antalyaspor'un sol beki Güray Vural, "Her futbolcu Galatasaray'da oynamak ister ama şu anda Antalyaspor'a odaklanmış durumdayım" dedi.

Galatasaray'a transfer olacak mı? Güray Vural'dan transfer sözleri
Galatasaray'a transfer olacak mı? Güray Vural'dan transfer sözleri
GİRİŞ 22.01.2023 00:38 GÜNCELLEME 22.01.2023 00:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilen Fraport Tav Antalyaspor'un 34 yaşındaki sol beki Güray Vural, karşılaşmanın ardından TRT SPOR'un sorularını yanıtladı.

Vural, Galatasaray deplasmanında oynamanın kolay olmadığını ifade ederek, sarı-kırmılı ekibe karşı cesur bir oyun ortaya koyduklarını kaydetti. Performanslarından dolayı takım arkadaşlarını kutlayan Güray Vural, gelecek hafta Ümraniyespor ile kritik bir maça çıkacaklarını kaydetti.

Antalya ekibinin tecrübeli oyuncusu Güray, transferde adının Galatasaray ile anılmasıyla ilgili soruya ise "Galatasaray büyük bir camia. Her futbolcu Galatasaray'da oynamak ister ama şu anda Antalyaspor'un sözleşmeli futbolcusuyum ve Antalya'ya odaklanmış durumdayım" yanıtını verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin her kademesinde Galatasaray var ben anlamıyorum 34yasindaki adamı ne yapacak siniz koysaniza alt yapı dan gençlerimiz var onlar oynasın o şansı çoktan hak ettir bisuru milyarlık eşek oynamaktan iyidir bir hata yapat iki yapar çocuğu kazanırsınız ozan kabak gibi
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Dalgamı bu 34 yaşındaki oyuncunun ne işi var gs de ,
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yasi kücük biraz daha büyüsün
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    çöp bu adam, GS nin paf takımında oynar anca
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapcaz onu bizde gençler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle