Spor yorumcusu Levent Tüzemen'den çok konuşulacak James iddiası!

Spor yorumcusu Levent Tüzemen, katıldığı televizyon programında Olympiakos yetkilisinin kendisine James Rodriguez'in Galatasaray'a transferini deklare ettiğini açıkladı.

GİRİŞ 17.01.2023 00:21 GÜNCELLEME 17.01.2023 10:36
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Corendon Alanyaspor'la karşı karşıya gelecek. 

Son haftalarda saha içinde alınan başarılı sonuçların ardından keyiflerin yerinde olduğu gözlemlenen sarı-kırmızılılarda yönetim de transfer çalışmaları için mesaisini sürdürüyor.

Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'i kadrosuna katmak isteyen Aslan, iddiaya göre bu transferde mutlu sona ulaştı.



"JAMES GALATASARAY İLE ANLAŞTIĞINI SÖYLEMİŞ"

A Spor'da
Galatasaray'ın transfer gündemini ele alan spor yorumcusu Levent Tüzemen, sarı-kırmızılıların 31 yaşındaki yıldız orta saha transferinde mutlu sona ulaştığını ileri sürdü. Tüzemen canlı yayında "Bugün bir abimden telefon aldım. Yanında Olmypiakos'tan bir yönetici vardı. James Rodriguez'in Galatasaray'a imza attığı iddiasında bulundu. James ayrılırken Galatasaray ile anlaştığını söylemiş. Olympiakos yöneticisi de bunu bana deklare etti" ifadelerini kullandı.



ALMANLAR DA İLGİYİ DOĞRULADI

Galatasaray'ın James Rodriguez girişimini Alman basını da doğruladı. Sport 1'de yer alan haberde; sarı-kırmızılıların oyuncunun transferi konusunda ciddi mesafe kat ettiği ve Süper Lig'in de yeni bir macera için James'i cezbedebileceği yazıldı.

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayern'de 11 başladığında 0-0 iken james çıkarsa Bayern 5 atar demiştim, James çıktı Bayern daha çok attı. James tam bir çöp ama Türkiye gibi küçük liglerde iş yapar,
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayern'de 11 başladığında 0-0 iken james çıkarsa Bayern 5 atar demiştim, James çıktı Bayern daha çok attı. James tam bir çöp ama Türkiye gibi küçük liglerde iş yapar,
    Cevapla
  • Y.B 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelirse gercekten süper ligi sallayacak transfer olur yani benim düşüncelerime göre
    Cevapla
  • Sadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani transfer yasağı vermişti fifa
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gündemi takip etsen cahil kalmazsın kardeşim
    Cevapla
  • F.D 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu alacaklarına rahmetli Metin Oktay’ın mezarına gidip medet umsalar daha iyi…!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle