Galatasaray’dan Ali Koç’a flaş gönderme: Paha biçilmez...

Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da ezeli rakibine göndermede bulundu.

GİRİŞ 10.01.2023 10:08 GÜNCELLEME 10.01.2023 11:54
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-0'lık skorla mağlup eden Galatasaray, ezeli rakibine göndermede bulundu.

Sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı'nın derbideki fotoğraflarını paylaştı ve "Paha biçilemez" ifadelerini kullandı. Galatasaray ayrıca paylaşımında göz kırpma emojisi kullandı.

"SEN O KADAR EDER MİSİN?"

Abdülkerim Bardakcı'nın adı Galatasaray'a gelmeden önce transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görüşmelerde Abdülkerim'in talebi sonrası "Sen o kadar eder misin?" sözlerini kullandığı basına yansımıştı.

Galatasaraylı taraftarlar, kulübün Abdülkerim için yaptığı paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tuttu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Cim bomlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalite asla tesadüf degildir Gs bu ülkenin gururudur öyle de kalacak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedem kurtuluş sabaşında ingilizlerle cephede savaşırken ne gariptir ki fener ingilizlerle çift kale maç yapıyordu. Maç yaparken kaç fenerli oyuncu vatan için şehid oldu acaba çok merak ettim.
    Cevapla
  • Taha55 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz fbyi şampiyonluklarıyla veya bir takımı çok yenmesiyle tutmuyoruz fb hep bu ülke için elini taşın altına koydu nasıl ki kurtuluş savaşı veya fetöyle mücadele gibi ama gs denen takımı selanik dönmeleri kurdu siyonistlerin ilk başkanı gs lisesi mezunudur vede hep hainlikler yapmıştır en son hainliğide fetöye sahip çıkmasıdır
    Cevapla
  • Koyucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Şike yaparak mı mücadele ettiniz
    Cevapla
  • Bakcaci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sözler kızgınlık la yazılmış tır umarım GS taraftarı olarak ben bu ülkenin bütün takım ve taraftarı ni seviyorum bütün takım Lara başarılar dilerim
    Cevapla
  • 1 yıl önce Şikayet Et
    9 senedir şampiyon olamayan takımın boş beleş avuntu taraftarı. Ali Koç varken daha çok beklersiniz şampiyonluk siz. Ama şunu söyleyeyim ALLAH ali koçu başınızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Murad 1 yıl önce Şikayet Et
    kuyruk acısımı sen onu koç Ali ye sor. adam maç sonrasi bile maziden bahsediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle