Galatasaray'ın golü ofsayta takıldı!

Galatasaray'ın 14. dakikada Abdülkerim Bardakçı ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Galatasaray'ın golü ofsayta takıldı!
Galatasaray'ın golü ofsayta takıldı!
GİRİŞ 08.01.2023 19:44 GÜNCELLEME 08.01.2023 20:00
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin 14. dakikasında Abdülkerim Bardakçı ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havaya kalktı.

Sergio Oliveira'nın direkt kaleye kullandığı serbest vuruşta top Altay'dan sekti. Dönen topu Abdülkerim Bardakçı tamamladı. Golün ardından yardımcı hakem Süleyman Özay, ofsayt bayrağını havaya kaldırdı.

Yaklaşık 1.5 dakika süren VAR incelemesinin ardından Victor Nelsson'un ofsayt pozisyonunda olduğu tespit edilerek karar onaylandı.

İşte edilen o gol:

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • gol 1 yıl önce Şikayet Et
    oldu olacak nelsonun elinden çizsydiniz çizgiyi böyle çizginin başlangıç yeri olur mu ya adamın dirseğinden çekmiş neredeyse çizgiyi pes kimse görmüyor mu bunu hayret bir şey
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yayinci kurulus mac esnasinda bir goruntu verdi net ofsaytdi ama suanki verilen goruntu tartismalara yol acacak bir goruntu..
    Cevapla
  • Akil 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalığın daniskası. Adamın uzun boylu olması suç mu? Erman Toroğlunun dediği gibi çizgi de ayaklar esas alınmalı ve ayak noktasında galatasaraylı 3 fenerlinin gerisinde. Ama dirsekten çekilen saçma çizgi ile ofsayt kararı alınmış. İyi de dirsek ile gol atma imkanı var mı ki?
    Cevapla
  • fahri baba 1 yıl önce Şikayet Et
    tamam ağlamayın bu kadar 3 attık,o da yeter size :D
    Cevapla
  • mst 1 yıl önce Şikayet Et
    bu referans alınıyor ama açılı bu görüntüler bence aldatır. tam hizasından yandan bakmadıkça doğru sonuç vermez. hatırlarsanız yıllar önce değişik açılardan topun çıkıp çıkmadığı tartışılırdı. kamera sayısı ya çok fazla olacak yada topta ve kramponlarda çip olacak. Kısaca hangi takıp önemli değil bu şekilde gerçek bir tespit yapılamaz. zor iş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle