Gomis attı! Galatasaray'ın kasası doldu

Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılılarda parlak bir sezon geçiriyor. Son olarak Ankaragücü ağlarını da sarsan yıldız isim, kaydettiği gollerle Aslan'ın önemli bir gelir elde etmesini sağladı.

Gomis attı! Galatasaray'ın kasası doldu
Gomis attı! Galatasaray'ın kasası doldu
GİRİŞ 05.01.2023 12:59 GÜNCELLEME 05.01.2023 12:59

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Ankaragücü'nü ağırlayan Galatasaray, maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takımın galibiyet golünü Bafetimbi Gomis kaydetti. Yıldız futbolcu bu sezonki 7. golüne ulaştı. Tecrübeli ismin Aslan'a katkısı sadece skor olmadı. Galatasaray'da sezon başında Mauro Icardi'nin transferi sonrası, 'İkinci adam olmam' diyerek iddiasını ortaya koyan Bafetimbi Gomis, giydiği formanın hakkını veriyor. 37 yaşındaki kurt forvet, ligde Ankaragücü ağlarını bularak 13. maçında 7. kez fileleri havalandırdı.

Gomis, takımına yaptığı katkı sayesinde sarı-kırmızılıların kasasına 11 milyon 500 bin TL kazandırdı. Gomis, sarı-kırmızılı formayla ligde gol krallığı da yaşamıştı.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.