Berkan Kutlu: Ne olduğunu biliyorum...

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Berkan Kutlu, Ankaragücü galibiyetinin ardından verdiği demeçte her şartta çok çalıştığını ifade etti.

Berkan Kutlu: Ne olduğunu biliyorum...
Berkan Kutlu: Ne olduğunu biliyorum...
GİRİŞ 04.01.2023 22:36 GÜNCELLEME 04.01.2023 22:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın milli orta sahası Berkan Kutlu, Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İstatistikleriyle mücadeleye damga vuran Berkan, sözlerine anneannesini kaybeden Lucas Torreira ile başlarken, "Öncelikle bunu söylemeden geçmek istemiyorum. Hepimiz bu maçı Lucas için oynadık. Zor bir dönemden geçiyor. Biz bir takımız. Zaten Bafe de gol sevincinde bunu gösterdi. Baş sağlığı diliyorum." dedi.

İyi mücadele ettiklerini belirten Berkan Kutlu, çok çalıştığını ifade ederek, "Çok iyi mücadele ettik, geriye düştük biraz saçma bir golle. Ama iyi mücadele ettik, iyi savaştık ve geri döndük. Sırada derbi var. Ne olduğumu biliyorum. Ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Kötü günümde de iyi günümde de çok çalışıyorum. İyi konuşanlar sağ olsun, kötü konuşanların canı sağ olsun." diye konuştu.

Galatasaray'ın ilk golünü kaydeden Barış Alper Yılmaz ise "Bugün çok güzel bir gündü benim için. Bu maçın sonucu daha farklı olabilirdi. Çok fazla ürettik ama top bir türlü girmedi. Atmosfer harikaydı, taraftarlara teşekkür ederim." diye konuştu. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Berkan'ı yurt dışında 3 sezon kiralık gönderilmeli pişmesi sağlanmalı.
    Cevapla