Di Maria bombası! Görüşmeler başladı

Galatasaray'ın, Juventus ile sözleşmesi sona erecek yıldız isim Angel Di Maria için görüşmelere başladığı bildirildi.

GİRİŞ 03.01.2023 10:46 GÜNCELLEME 04.01.2023 00:06
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Sezon başında kadrosuna yıldız isimleri katan Galatasaray, devre arasında da kadrosunu güçlendirip şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira ve Sergio Oliveira gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Galatasaray'da hedef Arjantinli yıldız Angel Di Maria.

Vergi kaçırma suçlamaları sonrası Başkan Andrea Agnelli ve yönetimin istifa ettiği İtalyan ekibi Juventus, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 34 yaşındaki Arjantinli futbolcudan yeni kontratında maaş indirimine gitmesini istedi.

Galatasaray devreye girdi!

Bu teklifi kabul etmeyen Di Maria için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi. Di Maria'nın şampiyonluk yarışında takıma hem sahada hem de Florya'ya tecrübe katacağına inanıyor.

Galatasaray'ın, Di Maria'yı devre arasında kadrosuna katmak istediği belirtildi. Ancak transfer gerçekleşmezse sarı-kırmızılılar yaz transfer döneminde Arjantinli oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlayacak.

"Di Maria ve Galatasaray birlikteliği olabilir"

Arjantin Milli Takımı Sportif Direktörü Luciano Nakis, geçtiğimiz günlerde şu ifadeleri kullanmıştı:

"Di Maria ve Galatasaray birlikteliği olabilir. Galatasaray büyük bir kulüp. Di Maria önümüzdeki dönemde orada oynayabilir. Ayrıca Galatasaray'da Juan Mata gibi önemli bir isim var Angel ile Manchester United'tan arkadaşlar. Yeniden beraber oynamak isteyebileceğini düşünüyor. Onun için iyi bir seçenek"

Dünya Kupası'nda şampiyon oldu!

Katar'daki Dünya Kupası'nda Arjantin'le şampiyonluğa ulaşan Di Maria, Fransa ile oynanan final maçında 1 gol ve 1 asistle yıldızlaşmıştı.

34 yaşındaki kanat oyuncusu, 2021'deki Copa America zaferinde de Arjantin'e şampiyonluk getiren golü atmıştı.

KAYNAK: HABERTÜRK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • İsimsiz Eleman 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi tecrübeli bir transfer
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe için yazdın sanırım.. Galatasaray'ın bir tane maçında yaşanan sanki her maçta yaşanıyormuş gibi yazmak insafsızlık olur.. Ama Koç Ali'nin algıları sayesinde fenere her maç ikramda bulunuyorlar zaten..
    Cevapla
  • Galatasaraylı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın bu işleri, daha kaç tane eytli alacaksınız takıma
    Cevapla
  • Gezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok hakemler ve fedarasyon üzerine düşeni yapıyor beleşten gelen puanlarla masa başı şampiyonluk kumaşları kurgulaniyor zaten
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamin futbolu messieyi gecer, performance ve boyu yetiyor zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle