Chelsea ve Milan'la masaya oturulacak! Devre arası için ilk hamle: Bakayoko

Galatasaray'ın Milan'da kiralık oynayan ve bonservisi Chelsea'de olan Fransız orta saha oyuncusu Tiemoue Bakayoko'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

GİRİŞ 02.01.2023 09:35 GÜNCELLEME 02.01.2023 21:32

Galatasaray'da birçok isimle anılırken bunlar arasında Tiemoue Bakayoko'nun öne çıktığı ifade edildi.

Teknik direktör Okan Buruk'un yönetim kuruluna verdiği listede Fransız yıldızın da olduğu ifade edildi. Galatasaray'ın 28 yaşındaki ön libero için Milan ve Chelsea'yle masaya oturmaya hazırlandığı bildirildi.

SKY Sport da habere geniş yer ayırırken Galatasaray'la birlikte Nottingham Forest'ın da Bakayoko ile ilgilendiğini duyurdu.

Haberde; Milan'ın hareketli bir transfer dönemi geçirmesinin beklenmediği belirtilirken, kiralık olarak forma giyen Bakayoko'nun ayrılması durumunda eksik bölgelere takviye yapacağı kaydedildi.

Milan'da şans bulamıyor!

Fransız oyuncu, Milan'da şans bulamaması nedeniyle ayrılmaya hazır... Tiemoue Bakayoko'nun bonservisini elinde bulunduran Chelsea'nin Milan'la anlaşılması durumunda transferde kolaylık sağlayacağı da gelen haberler arasında... Transferin devre arasında bitme olasılığı yüksek görülüyor.

Tiemoue Bakayoko'nun sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek. Kiralık sözleşmesi sona erdiğinde yeniden Chelsea'ye dönecek. İngiliz ekibiyle de bir yıl sözleşmesi var ama Chelsea oyuncuyla devam etmeyi düşünmüyor.

Galatasaray'ın kadrosuna katmayı düşündüğü 28 yaşındaki başarılı orta saha, kariyeri boyunca 209 maça çıkarken 13 gol atıp, 9 da asist yaptı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.