Galatasaray aradığı sol beki buldu! Temaslar başladı

Sol bek transferi yapmak isteyen Galatasaray'ın daha önce Süper Lig'de forma giyen Aziz Behich için görüşmelere başladığı belirtildi.

Galatasaray aradığı sol beki buldu! Temaslar başladı
Galatasaray aradığı sol beki buldu! Temaslar başladı
GİRİŞ 01.01.2023 15:47 GÜNCELLEME 01.01.2023 15:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sol bek için Aziz Behich ismi gündeme geldi.

Sabah gazetesinde yer alan haberde, bu sezon savunmanın solunda Patrick Van Aanholt, Leo Dubois, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'i deneyen Okan Buruk'un bu isimlerden verim alamamasının ardından çalışmaların başladığı belirtildi.

Haberde, Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz ve Club Brugge'den Maxi De Cuyper'den sonuç alınamadığı, Hasan Ali Kaldırım ve Caner Erkin'e ise sıcak bakılmadığı ifade edildi.

Daha önce Süper Lig'de Bursaspor, Başakşehir, Giresunspor ve Kayserispor formaları giyen Aziz Behich için temasların başladığı kaydedildi.

Süper Lig'de yerli statüsünde oynayabilecek Aziz Behich'in kulübü Dundee United'la 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon Dundee United'la 17 maçta süre alan Aziz Behich, 2 gol ve 3 asist kaydetti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Gurbetyolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Forma Numarasına dikkat
    Cevapla