Semih Kaya'dan Juventus itirafı! "Ukde kaldı"

Galatasaray'ın altyapısından yetişip uzun yıllar formasını giyen Semih Kaya, katıldığı bir televizyon programında Juventus itirafı ile şaşırttı.

Semih Kaya'dan Juventus itirafı! "Ukde kaldı"
Semih Kaya'dan Juventus itirafı! "Ukde kaldı"
GİRİŞ 26.12.2022 18:11 GÜNCELLEME 26.12.2022 18:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın altyapısından çıkan Semih Kaya, 12 Ağustos'ta henüz 31 yaşında futbolu bırakarak futbol severleri şaşırtmıştı. Uzun yıllar Galatasaray forması giyen Semih, İtalyan devi Juventus'tan teklif aldığını ve transferinin neden gerçekleşmediğini açıkladı.

NTV'de Emek Ege'nin sunuculuğunu yaptığı "Kırılma Anı" programına konuk olan 31 yaşındaki eski futbolcunun Juventus'tan teklif aldığı ortaya çıktı.



Semih o süreci şu sözlerle anlattı:

"2011-2012 sezonunda Kadıköy'de şampiyon olduktan sonra Juventus ve Inter beni istedi. Pavel Nedved ile (dönemin Juventus Sportif Direktörü) görüşme yapılmıştı. Benim Juventus'ta "non-EU (Avrupa Birliği dışındaki ülkeler)" statüsünden ötürü oynamam mümkün değildi; kotaları doluydu. Öncesinde yarım sezon başka bir İtalyan kulübünde oynamam gerekiyordu."

"İnsanın içinde ukde kalıyor" 

"Ben de o dönem nihayetinde Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynuyordum. O nedenle kabul etmemişti. Tabii belki de o kararı verip gitmiş olsaydım başka seviyelerde olabilirdi. İnsanın içinde ukde kalıyor tabii."

Galatasaray'ın altyapısından yetişip uzun yıllar formasını giyen Semih Kaya, sarı kırmızılı takımda 5 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 4 Türkiye Süper Kupası kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Sarı-Kırmızılılar'dan 2017 yılında ayrılan Semih, Sparta Prag'a transfer olurken takımına 2 Milyon Euro bonservis kazandırdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Kalaycı 1 yıl önce Şikayet Et
    Patlamaya hazır bomba gibiydi.. Güvenilir defans değildi. Kariyerinşn büyük bölğmünü başka takıma transfer olup, GS ye kiralık olarak gelmerek geçirdi.
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke gitseydin semih bak ozan kabak alkışlarla gönderdik tüm taraftarlar onu destekledi
    Cevapla
  • Fetti 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha oynardı
    Cevapla
  • cristiano messi 1 yıl önce Şikayet Et
    cok erken birakti. neden acaba
    Cevapla
  • Seyyar Tayyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Real istemiş. Bu da reale kadar düştük mü demiş bırakmış. Sonra patladı gitti
    Cevapla