Olimpiu Morutan: "Daha güçlü döneceğim"

Galatasaray'ın İtalya'nın Pisa takımına kiraladığı Olimpiu Morutan, sarı-kırmızılı takım ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Olimpiu Morutan: "Daha güçlü döneceğim"
Olimpiu Morutan: "Daha güçlü döneceğim"
GİRİŞ 25.12.2022 13:44 GÜNCELLEME 25.12.2022 13:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olimpiu Morutan, Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiralık gittiği İtalya'nın Pisa takımına hızla adapte oldu. FCSB'den 3.5 milyon euroya transfer edilen Rumen oyuncu, Galatasaray dönemi hakkında konuştu.

Çok fazla baskı nedeniyle kendini bir türlü kabul ettiremediğini belirten Morutan, "Daha iyi olmak çalışıyorum. Galatasaray'da şans bulduğum için memnunum ve hala onların oyuncusuyum" dedi.

Galatasaray'da kendisinden kaynaklanan bazı sıkıntılar olduğunu ifade eden Morutan, "Altından kalkamayacağım şeyler oldu. Ama zaman hepsini iyileştirecek. Burada seviyemi yükseltmeliyim. Bir gün geri döneceksem daha güçlü dönmek istiyorum. Beni Gica Hagi ve Gica Popescu ile karşılaştırıyor. Ancak endişelenmeme gerek yok. Sahaya odaklandım" ifadesini kullandı. 

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet Koç seni hasretle bekliyoruz sıkı ol
    Cevapla