Marcao'dan kötü haber! Ameliyat edilecek

İspanyol ekibi Sevilla, sezon başında Süper Lig ekibi Galatasaray'dan transfer ettiği savunma oyuncusu Marcao'nun sakatlandığını açıkladı.

Marcao'dan kötü haber! Ameliyat edilecek
Marcao'dan kötü haber! Ameliyat edilecek
GİRİŞ 19.12.2022 15:01 GÜNCELLEME 19.12.2022 15:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekibi Galatasaray'dan sezon başında ayrılarak bonservisiyle LaLiga ekibi Sevilla'ya transfer olan genç savunma oyuncusu Marcao, sakatlıktan kurtulamadı.

Sevilla, hamstring sakatlığı nüksettikten sonra tedavisine başlanan başarılı savunma oyuncusu Marcao'nun bu Cuma ameliyat olacağını duyurdu. Marcao, ameliyat olduktan sonra özel doktorlarla en kısa sürede takıma kazandırılacağı ifade edildi.

3 ay sahalardan uzak kalacak

İspanyol ekibi Sevilla, sezon başında transfer ettiği genç savunma oyuncusu Marcao'nun ameliyat olması sonrası takıma 3 ay sonra katılacağını duyurdu. 

Bonservisiyle ayrıldı

Sezon başında Galatasaray'dan 12 milyon euro karşılığında Sevilla'nın yolunu tutan Marcao'nun transferinde 3 milyon euro'luk da bonus bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip bonuslar dahil toplam 15 milyon euro elde edecek.

Sonraki satıştan pay alınacak

Galatasaray, Marcao'nun bonservisiyle gitmesi sonrası oyuncunun sonraki satışına da pay koydu. Cimbom, genç oyuncunun sonraki satışından elde edilecek kârın %10'unu kasasına koyacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    butun yabancilar satilmali
    Cevapla